Jak reagovat

Otázku položila: Anonymní uživatelka #94619 11.4.2013 11:38

Ahoj holky. Přítel mi řekl, že mne nemiluje, že mne má rád, ale že se se mnou nechce rozejít, protože mne nechce zklamat. Již 3 roky (jsme spolu 15 měsíců) je zamilovaný do ženy, se kterou se viděl pouze jednou a která má svého přítele, se kterým se vždy rozejde a zase se dají dohromady. Bydlí na druhém konci republiky. Nevím, co dělat a jak se zachovat. Děkuji za pomoc.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • jak píšou holky... co chceš tady řešit? klobouk dolů před tebou, že chceš být s chlapem, kt. tě nemiluje, mě osobně by to ponižovalo, a proto bych odešla z takového vztahu.

  • venysek11.4.2013 12:58

    Nemiluje tě, ale nechce tě zklamat, tak s tebou zůstane?? Je zamilovaný do jiný ženský?? O takovýho chlapa stojíš? Já bych teda o takovýho nestála..

  • já osobně bych o takový vztah nestála. bydlíte spolu? jestli ne, tak bych to vůbec neřešila a prostě bych mu řekla, že potřebuju ve vztahu někoho, kdo mě milovat bude (a třeba by si po čase uvědomil, že Tě miluje). Jestli spolu žijete, tak je to těžší. Možná by bylo nejlepší dát si pauzu a třeba měsíc se nevidět a pak si říct, co a jak. Mojí kamarádce taky přítel řekl, že ji nemiluje, ale chce s ní být. odstěhovala se a vídali se jen občas a asi po roce se k sobě zas nastěhovali a klape jim to;) mně jednou partner řekl, že si není jistý jestli mě miluje, když jsme měli krizi a já teda hned začala přemýšlet nad rozchodem a řešili jsme co a jak. pak krize přešla a jsme zase zamilovaní;) ale pro mě osobně je ta láska ve vztahu to nejdůležitější.

  • Buď hrdá a vykašlej se na něho.Má tě rád,no jasně ty jsi mu nijak neublížila a znáte se nějakou dobu.Chce tě mít zatím jako jistotu,ale jen dokud se mu třeba něco nevyrýsuje jinde.Ztrácela by jsi akorát čas i nervy a to si nezasloužíš a být ve vztahu kde tě druhý nemiluje a je s tebou vlastně z lítosti nemá smysl.

  • petulinkaa1311.4.2013 14:56

    jednoducha odpoved: pokud by me chlap nemiloval,rozhodne bych s nim nezustavala.tod vse.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 208 otázek, kterým se dostalo 271 544 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist