Jak "prolomit ledy", když jsme oba nesmělí?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #57372 25.3.2013 17:28



Chtěla bych poprosit o radu. S novým „objevem“ jsme se viděli tuším 7 krát, pokaždé to bylo moc fajn a pokaždé jsme spolu strávili skoro celý den. Většinou se scházíme v čajovně, kde zbožňujeme tu atmosféru (která,co si budeme nalhávat,k lecčemu přímo vybízí) a prostředí. Jak říkám,viděli jsme se už 7 krát, ale prostě nikdy se nedostaneme dál, než k nevinný puse na rozloučenou,objetí a k držení za ruku... Je to moc fajn, je to milý, všechno je, dá se říct, v pohodě, ale je vidět, že už oba chceme víc (tím samozřejmě nemyslím sex,ale líbání) a mě se zdá,že jen pořád čekáme až ten krok udělá ten druhý (ale to bysme se taky nemuseli dočkat). Taky už mi několikrát naznačil,že je na to moc nesmělej. Neřekl to teda přímo,ale pochopila jsem to a v tom je právě ten zádrhel. Já sama jsem svým způsobem taky dost „zbabělá“ a pořád jsem čekala,až to udělá on, ale asi holt budu muset začít první. Poslední dobou jsem dost „vypadla ze cviku“ a hlavně jsem většinou měla známosti, kdy tu zmíněnou iniciativu přebíral chlap, takže jsem byla bez obav. Teď v této situaci mám strach,abychom se nějak nezasekli a nešlo to kvůli takový hlouposti do kytek.

Nemáte některá nějakou zkušenost nebo přímo tip „Jak na to?“. Jak jsem řekla,jsem docela nesmělá, takže žádný „ P ojď sem brouku!“ se určitě konat nebude ( ), ale přemýšlím nad tím už opravdu dlouho a furt mě nenapadá nic pořádnýho,co bych fakt mohla uskutečnit a konečně prolomit ledy...

Poradíte mi prosím? Předem díky za každý příspěvek. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Podle mého by úplně stačilo, kdybys ho políbila, až budete třeba zase v té čajovně. Jen si přisedla blíž, dala jen takovou tu něžnou pusu na rty, krátce, neodtáhla se, ale podívala se na něho, aby on tě případně mohl políbit dlouze. ;) Já bych nic neříkala - méně slov, víc činů. :)

  • Ahoj. Jednou jsem to zazila take. Nakonec jsme to v podstate vyresili tak, ze on mi napsal sms s popsanim obav, ze nevi jak na to a druhy den jsme o tom mluvili a pak z toho tak nejak vyplynulo, ze jsme se zacli libat. Nic romantickeho, ale pomohlo to te situaci :-)

  • Napadá mě jediné - co zajít někdy na skleničku vína, jen tak lehce, žádné opíjení, ale dostat se do takové té ,,nálady" a pak se jít třeba projít a být lehce ovínění...To pak půjde všechno jinak, samo a ty třeba nebudeš tak nesmělá (nebo on) ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 603 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist