Jak probíhá usmiřování po hádce u vás?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #30756 17.5.2011 22:03

Je to sice mimo vsechny tyhle temata , ale jak se nejcasteji usmirujete s partnerem ? a vy jdete za nim prvni nebo cekate az on prileze sam ? moc by me zajimaly otazky ohledne toho :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • u nas vetsinou jak ti rikas prilezu ja,nevydrzim byt nastvana a dlouho se hadat,a take ve vzteku kolikrat reknu neco co ani tak nemyslim a pak se jdu lisat a omlouvat,nekdy to prijme,nekdy ne,a kdyz ne necham ho vychaldnout...ale kazdy to ma jinak,ale pokud by byla vina na jeho strane a bylo to neco vazneho tak bych za nim urcite nesla.

  • já si vždycky řeknu,že je hrozná ztráta společného času být naštvaní a že vím že mě miluje,tak dolezu já,ale on pak taky řekne,že je mu to líto. Ale vím,že on by nepřišel,asi je to chlapským egem

  • Tak u nás (jsme spolu 2 roky) chodí většinou on za mnou...je teda pravda, že se někdy pěkně urážim, ale stejně. Kdybych měla jít já za nim, tak bych z toho měla pocit, že za ním dolejzám. Myslim si, že by chlap měl prostě vynakládat úsilí na to, aby si holku udržel - ono bez toho občasnýho "lovení" by je to mohlo přestat bavit...

  • Já s přítelem slavila před pár dny rok ... Skoro 11 měsíců spolu bydlíme a dosud žádná velká hádka nebyla. Občas bych se chtěla pohádat, je to takový moc klidný, ale zase než se dohádat úplně :-D Jinak "dolejzá" buď ten, koho to přestane dřív bavit, nebo kdo za to asi mohl ... Já jsem cholerik, takže se dokážu sem tam fakt naštvat, někdy skoro bezdůvodně, ale asi je fakt, že spíš čekám já, až dojde on :-) Ale záleží dost na tom, co se událo a proč ... Jinak samozřejmě nej usmiřování je v pelíšku :-D

  • u nás když se porafáme, jdu za ním já. Protože já nevydržím se s ním hádat a i když jsme oba tvrdohlavý tak on je asi víc. Prostě snad za mnou nikdy nepřišel. Ale je to na každém nu :)

  • přítel je tvrdohlavej jako blázen:D ... těžko soudit, moc se nehádáme ... záleží to v každém vztahu na povaze a taky na situaci.. myslím, že u nás je to tak půl na půl... ale spíš čekám;) ..

  • já nechávám jeho ať přijde za mnou...ten můj je sice nehádavej, ale zase si někdy nevidí do pusy a řekne něco čeho pak lituje, takže většinou přijde on a končí to milováním... :-)

  • My jsme spolu 3 roky a jakože (musím zaklepat) žádnou obrovskou hádku jsme neměli, spíš jsme na sebe jen hnusní, ale prostě ve chvilce se začneme smát a je to všechno pryč ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist