Jak přesvědčit muže aby to nebylo jen kamarádství s výhodama??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #323727 11.12.2015 22:49

Holky jsem v háji...mám "kluka" kterého znám asi měsíc,scházeli jsme se občas,chodili spolu ven,na jídlo atd..chodili jsme za ruce a chovali se jako pár..jen do té doby než jsem se ho zeptala jak to mezi námi je..on řekl že je to něco mezi kamarádkou a přítelkyní..a já to vzala tak že se něco rýsuje ..chtěl čas dostal ho..dneska jsem byla u něj a měli jsme spolu sex,když jsem se ho pak zeptala jak to mezi námi je,chvíli říkal že jsme spolu,pak že jsem kamarádka a nakonec to zazdil totálně "Hele jako jestli se ti to takhle nelíbí,nemusíme se scházet!" Tak tohle mě položilo.,.pořád jsem mu říkala jak hledám někoho na VZTAH né kamaráda s výhodami a on pak na mě takhle? Joo je to jen cca měsíc,ALE moc dobře věděl že jsem zamilovaná a on mi pak řekne tohle..lituju toho že jsem s ním něco měla..Jsem hrozně naivní,ale i tak chtěla bych ho stále na vztah a tak potřebuju babskou radu,jak se chovat ke chlapovi,když z jeho strany jsem jen kamarádka s výhodama,tak aby z toho bylo něco víc?? Díky za rady Womenzoneky :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Můj názor jak se chovat k takovému chlapovi: vykašlat se na něj!! Jestli věděl celou dobu, že hledáš vztah a on pak na tebe takhle tak ti za to opravdu nestojí. Věř že na světě existuje takový, který ti to co cítíš bude opětovat. Očividně tomuhle chlapovi jde jen o sex a trošku se pobavit. Ale jestli se s ním vážně chceš zahazovat tak zkus hrát jeho hru. Dělej že ti je lhostejnej. Třeba se mu nějakou dobu neozvi, a uvidíš jak se bude chovat. Jestli o tebe stojí tak si to sám uvědomi ;-)

  • Ten uz te chtit nebude. Hledej jinde

  • Jak říká Masiiik, taky bych mu ukázala trochu lhostejnosti. A jestli žárlí, tím líp... Pokud chce jen vztah typu kámoška s výhodami, nemá právo žárlit a ty si můžeš dělat co chceš. Neozývej se mu, počkej až se ozve sám. Choď ven i jinýma lidma a na něj neměj tolik času. Když už se s ním sejdeš, buď milá a přátelská, nic už mu něříkej a hlavně nevyčítej. Prostě si ten čas s ním maximálně vychutnej a užij a pak zase "zmiz" , aby měl čas a možnost uvědomit si, že mu chybíš a jak moc tě chce. Měla jsem takhle dva vztahy "kamarád s výhodama" Ten první byl takový, že já se zamilovala a on ne... když jsem na něj začala kašlat, přestala to řešit a pomalu se z toho dostala on najednou po půl roce zjistil, že mě chce a že mě vlastně miluj, já v tu dobu už bya jinde a nechtěla jsem ho zpátky. Ten druhý vztah na sex se mi samozřejmě taky zvrtnul... a já dělala jako že nic po předchozí zkušenosti. On to na mě poznal sám, že jsem se zamilovala. Chtěl nejdřív volný průběh, ale začal se chovat jako chlap se kterým chodím...Na vánoce je to rok co jsme spolu a plánujeme stavění baráčku a mimi ;-)
    V jedný písničce zpívá Lucka Bílá: Jen tím to holky vyhrajem, když ukážem nezájem... ;-)

  • Single12.12.2015 11:04

    Nekterym muzum to takto vyhovuje. Jak zjisti, ze jsi k tomu svolna, vyuziji toho, ale uz to pak nehodlaji menit. Pokud muz ma vaznejsi umysly se zenou, nezkousi na ni "kamaradstvi s vyhodami". Bude te takto vyuzivat, dokud se nechas, nebo dokud nepotka zenu sveho srdce.

  • Já jsem s takovým podobným "kamarádem" ztratila 5 let života, tak hlavně neztrať tolik času co já. Milovala jsem ho, on to věděl a uměl mě vždycky ukecat. Tvrdil, že má strach z toho že bychom měli normální vztah, že potřebuje víc času, že přece nemáme kam spěchat, ale na druhou stranu plánoval jak spolu budeme bydlet a kolik budem mít dětí atd. atd. Vždycky jsme se na čas "rozešli" a pak to začala nanovo, I když jsem pokaždé byla přesvědčená, že neskončíme v posteli, tak to tak vždycky dopadlo. Podařilo se mi to skončit až ve chvíli kdy jsem si to pořádně srovnala v hlavě, že takovýho kluka, který se ani po takové době není schopen rozhodnout jestli se mnou být chce nebo nechce, o toho fakt nestojím. Asi dva další roky mě vydržel nahánět a tvrdil, že má dokonce pro mě snubní prstýnek, ale já už byla neoblomná a vydržela se s ním nevidět, až dal pokoj. Tak se pokus vzít z té mé zkušenosti hlavně to, abys nevěnovala tomu klukovi tolik času co já když ani po letech nebyl schopnej náš "vztah" někam posunout. Přeji ti hodně štěstí, vím jak to člověka vysiluje nevědět na čem si. Zkusila bych projevit nezájem, ať má čas si uvědomit co chce. Pak uvidíš jestli to s ním pohne. Ale hlavně se prosim tě nenech zatáhnout do takové smyčky jako já, že se budete pořád jen "rozcházet" a "scházet" a stejně to nikam nevedlo :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist