Jak přesvědčit kluka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #410129 20.2.2020 13:04

Zdravím. Mám tady pro vás takovou otázku. Je mi 17 let a a znám jednoho kluka, se kterým jsem kamarádka. Už jsme si vzájemně prošli obdobími, kdy jsme se nebavili skoro vůbec, kdy jsme se bavili málo a kdy jsme se bavili hodně, dokonce jsme si prošli i obdobím, kdy jsme na sebe byli naštvaní. Fakt je v tom, že se mi už dlouho vlastně líbí, ale zase problém je v tom, že si sice rozumíme, ale on si o mě myslí, že jsem blbá...nebo spíše, že prostě nejsem chytrá. Já bych strašně chtěla změnit jeho pohled na mě, přesvědčit ho o opaku. Uznávám, že vždy když se s ním bavím, tak cítím nervozitu, nechám se jím strašně lehce zmást a vyhodit z rovnováhy...což pak může mít za následek, že když se s ním bavím tak nepřemýšlím, jako bych měla mlhu, což znamená, že za tu dobu co se známe si o mě udělal obrázek, že nejsem chytrá. Musím tedy říct, že vždy když se s ním bavím, tak se cítím tak trochu "přiblblá", nedokážu to přesně vysvětlit. Zkrátka mě lehce dokáže vyhodit z rovnováhy a pak už to jde jen z kopce k horšímu a horšímu. Nechci usilovat o to, aby se mnou chodil, chci jen změnit jeho pohled na mě, vážně to moc chci i když mi třeba budete psát, že mi za to nestojí. Nechci aby si o mě někdo myslel, že jsem hloupá. Takže se ptám: Jak se naučit s ním mluvit tak aby si nemyslel, že jsem vadná? Máte nějaké tríčky jak zaručeně ohromit kluka? Jak ho přesvědčit o opaku? Chtěla bych na něj udělat fakt dojem. Beru to jako velkou výzvu pro mě a myslím to vážně.
Jen chci změnit jeho názor na mě, nic víc.

Snad jste došli až sem a děkuji za všechny odpovědi. :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • A ja si třeba vůbec nemyslím, že bys byla hloupá. Příspěvek si napsala hezky, srozumitelně, bez gramatických chyb. To podle me hloupý člověk kolikrát nezvládne. ;-) Nenech si ubirat sebevědomí - pokud si tohle o Tobě opravdu myslí Tvůj kamarád, tak je hloupý možná on. Nebylo by lepší mít kamaráda nebo teda i přítele, který Tě bude mít rád a brát takovou, jaká jsi a nebudeš mu muset nic dokazovat? :-)

  • Rebeca20.2.2020 16:10

    Ja bych nikoho o takovych vecech nijak nepresvedcovala, vypada to leda krecovite a ucinek byva zpravidla opacny. Pokud chytra jsi, tak to podle me sam vnima, a pokud to nevnima, je to jeho problem. Chovala bych se normalne, prirozene a nesnazila se druhym neco dokazovat.

  • Francy20.2.2020 13:30

    A on ti někdy naznačil, že si hloupá? Není to náhodou ten typ, vedle kterého je každý jiný hloupý, není trochu přezíravý? Já mám třeba hodně chytrého přítele, sama nejsem taky úplně blbá, i když ne tak chytrá jako on, a můžu před ním plácnout jakoukoliv blbost a problém to není :-D Pokud se znáte už nějaký pátek, tak si nemyslím, že by jen tak změnil názor..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist