Jak přebarvit černou barvu na vlasech?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #24083 31.1.2012 21:04

Ahoj holky, já pako jsem se před půlrokem nabarvila na černo a dneska jsem to nabarvila na hnedo a co se mi nestalo... půlhlavy hnědy půl černá... aj jsem doufala že to aspon trochu překryl nic je to hrozný... nevíte někdo jak se mám tý černý zbavit ? děkuju moc..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Také jsem se jeden čas barvila na černo :D bud to uplně odbarvi a pak nabarvi na tu hnědou, nebo to nech odrůst. Já to nechala odrůst, protože peroxid mi už jednou vlasy perfektně zničil.

  • to je ale jasny ze kdyz na odrostly vlasy das hnedou ze se ti obarvi jen ty odrostly vlasy,cerna se ani nehne,odbarcit neodbarvuj,bud vlasy nech odrust nebo zustan cerna,ja cerne vlasy postupne sesvetlovala melirem,u kadernice,stalo me to silene penize,kazdy mesic blond melir a za pul roku ze me byla blondynka,ale vlasy mam v silenem stavu,porad jen same masky atd.

  • full.avl31.1.2012 21:28

    :-D já zase stahují hnědou z mých blond vlasů... taky docela sranda..:-D

  • Verousek8931.1.2012 21:41

    Včera jsem se dívala na pořad Sama doma a tam přesně o tomhle mluvili a kadeřnice tam upozorňovala na to, že se to v žádném případě nemá dělat doma, ale zajít ke kadeřnici, protože pak z toho vznikne přesně to, co to udělalo tobě. Já bych šla ke kadeřnici se poradit.

  • Katka17731.1.2012 22:03

    já už jsem po. měla jsem černou. Teď jsem po 5ti peroxidových melírech a ty rezavé konce musim nechat odrust. Jinak už na sobě černou nemám vůbec. černou ničím nepřebarvíš ani když je to jen šampon. Kupodivu nemám vlasy zničený.

  • Moje kamaradka mela taky cernou ale dost sytou a to byvala blondynka a prirodni , ta cerna ji slusela ale co se nestalo zacala ji nudit :D tak sla a koupila si normalne sampon jakoze barvu a pomalu jak se ji ten sampon vymyval tak se dostavala do te svetlejsi cerne az nakonec se to odbarvilo cele a dala si zase blond , myslim si ze to muze byt rychlejsi nez odrustani

  • Černou barvu jsem stahovala asi 4x stahovačem od subriny. Barva se stáhla dobře ale i když jsem si pak dala nejsvětlejší hnědou tak jsem opět měla černé vlasy a u hlavy o pár odstínů světlejší.
    Objednala jsem se teda ke kadeřnici ale ta minakonec jen dobarvila světlejší vlasy u hlavy a že budeme jen teď dobarvovat odrosty a čekat ale na sluníčko to byla hrůza. Barva nebyla jednotná. Nelíbílo se mi to.
    Po přečtení několik diskuzí jsem nevydržela a koupila melír a nejsvětlejší hnědou. Melír nanesla tak 1cm od hlavy a nechala tak 20 min, vlasy jsem měla skoro jako pomeranč ale po nanesení sv hnědé mám teď jednolitou hezkou hnědou barvu.Byl to velký risk ale jsem nadšená...konečně nemám černou!! :-):-):-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 242 otázek, kterým se dostalo 271 648 odpovědí a 409 778 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist