Jak poznat kvalitní lak na nehty?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40965 27.6.2012 18:48

Tak jsem se dneska nechala hezky napálit. Koupila jsem si v obchodě laky na francouzskou manikůru. Jeden krásně světle růžový a druhý bílý...teda to jsem si myslela dokud jsem nedošla domů a nezjistila, že oba tyhle super laky vůbec nebarví ale jsou mnohem spíše bezbarvé... Mám jen jednu otázku: Holky, jak zaručeně poznám, že lak, který kupuju, opravdu barví a není to jen nějakej trik? :-D protože nejsem moc majetná a utrácet tolik za hordu bezbarvejch laků se mi nechce. Takže jak mám poznat že růžovej lak je růžovej a bílej bílej? Děkuju :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Prostě si je v obchodě otevři a podívej se jak jsou husté a pigmentované. Pokud chceš laky na francouzkou manikůru tak si kup každý zvlášť a ne nějakou sadu v krabičce, která se může tvářit, že bude dobrá, ale vyzkoušení na nehtech tě přesvědčí o opaku. Já jsem hodně spokojená s takovými minilaky značky Maybelline (mám dojem, že stojí 30kč) - od které doma mám bílý lak na franc.manikůru a pak růžový lak značky Gabriella Salvete - ty mají také nádherné laky. Stačí se do nich prostě podívat, hlavu ti za to v drogérii neutrhnou :)

  • Prostě to vyzkoušej, já to taky tak dělám, i když vím a chápu, že by se nemělo, ale taky nechci vyhazovat peníze. Já si kupuji laky od NY, mají krásné barvy, potom zdobící od Essence, ty jsou překrásné. A taky se mi hrozně zalíbil jeden odstín z DM (http://www.s-he.cz/produkty/nehty/), ale bohužel vypotřebuji jen kousek a už se začne táhnout, nehledě na to, že vydrží dva dny a pak se klidně odloupne celý nehet. :-/ Teď tedy testuji značku NY a zatím moc fajn, já jsem na ty laky trošku ujetá, ale mám ráda hezky upravené nehty, je to moje záliba. :)

  • Ja ti muzu poradit jedine drazsi laky, ktere pouzivam. V posledni dobe jsem si oblibila od Rimmelu. Maji siroke stetecky, takze se lepe nanasi, barvy taky uzasne a zaroven i vydrzi. Mam od nich i na francouzskou. Hlavne ti chci ale napsat, at nezapomenes jit ty laky reklamovat. Zazila jsem reklamaci zrovna laku v DMku a super, byli mili, hlavu mi neutrhli. Nemusi te pak trapit, zes vyhodila penize do kose. Pisu to hlavne kvuli tomu, zes tu psala, ze jsi stydlin, to ja taky a vim, co to je ukecat se jit neco reklamovat. :)

  • Ahoj, já si objednávám laky na nehty z https://shop.petrasouckova.cz/ a jsem s nimi spokojená. Také jsem jich do té doby vyzkoušela několik. Nejdřív jsem si objednala jen jeden na zkoušku, a když jsem zjistila, že mi vydrží na nehtech docela dlouho, tak jsem si přikoupila další barvy :-) .

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist