Jak poznám že ho přitahuju?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #147432 11.9.2013 14:51

Jsem studentka a zamilovala jsem se do učitele a zdá se mi že se mu taky líbím, třeba když jdu na procházku s mým psem tak ho potkám, nebo na obědě v jídelně si sedá vždy za mě. Ve škole sedím v první lavici a když přijde do třídy, tak si stoupne čelem ke třídě, tak abych se mu dívala do rozkroku. Má přítelkyni. Prosím poraďtě co mám dělat. Díky za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • venysek11.9.2013 15:22

    Zřejmě tu někdo každý den pokládá různé, ale stejně pitomé otázky..

  • holka, ty se ve škole zaměř na učení a ne na vymýšlení hovadin z oboru sci-fi

  • Tak s tím, že si stoupá tak, aby ses mu dívala do rozkroku, jsi mě docela rozesmála :-D Takhle si u nás stoupali všichni učitelé, i na základní škole. Asi si to ani neuvědomují. Jinak nikde nevidím, z čeho bychom měli usoudit, že se mu líbíš. Že ho potkáváš, když jdeš se psem? To nic nedokazuje. Taky potkávám pořád stejné lidi. Že si sedá vždy za tebe v jídelně? A nesedá si třeba k jiným učitelům, kteří už tam náhodou sedí?
    Nebudu teď rozvádět nevýhody vztahu s vlastním učitelem. Hlavně je to zadaný chlap a to už by měl být dostatečný důvod dát ruce pryč.

  • Na rovinu: Nikdy s ním nebudeš a za pár let si na něj ani nevzpomeneš :D takže to vůbec neřeš :D

  • Docela by mě zajímalo kolik ti je...

  • je zadaný a je to tvůj učitel. dva důvody proč spolu nebýt,to že je tvůj učitel je dočasný a že má jinou může taky časem být jinak.jestli chceš tak si počkej ale svádět chlapa jiný ženský (ikdyby se po tobě koukal a sám chtěl) se prostě nedělá.určitě by ti taky vadilo když bys s ním byla ty a jiná ženská se ti ho snažila přebrat nebo dostat do postele.

  • No začalo září, a taky ,,dlouhé´´ hodiny vypočetní techniky...:-D a jestli je dotaz myšlen vážně, tak spoustě holek se líbí nějaký učitel a snaží se hledat a nalhávat samy sobě skutečnost, že ony se mu taky líbí, až tomu samy uvěří...ale za pár let si ani nevzpomene...taky jsem na základce hledala za ,,každým pozdravem´´ od staršího kluka, že se mu líbim....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 743 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist