Jak poznám pravou lásku?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #183977 5.3.2019 19:07

Ahoj! Jak muzu zjistit, jestli mne muj kluk opravdu miluje? A není to jenom za nejakym účelem. Jak poznám pravou lásku?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na začiatku je ťažké to rozlíšiť pretože prvé prichádza zamilovanie a to potom môže a nemusí prerásť v lásku, tú ozajstnú a trvácnu. Zamilovanie často vyprchá zo dňa na deň a potom môžeš mať pocit, že to na teba iba hral. Každopádne či to s tebou myslí vážne je skryté v maličkostiach - je starostlivý a ochranársky, snaží sa si čas prispôsobiť tebe, predstavuje ťa iným ako svoju holku a je vidieť, že ho to teší, akoby sa tebou chválil. To sú asi také najjednoduchšie rozoznateľné znaky.

  • WojKa5.3.2019 20:07

    Přesně jak píše Lili.
    Já chodila tři roky s klukem, který mi všehovšudy představil za celou dobu dva své kamarády(a to jsme spolu poslední rok bydleli) s vysvětlením, že má kamarády jen ve škole a s nimi bych si neměla co říct (studoval VŠE) a já pitomá a naivní mu dala za pravdu.
    Potom jsme se rozešli a já po několika měsících potkala svého nynějšího manžela a můžu Ti říct, že za první týden našeho vztahu jsem znala tolik jeho kamarádů a známých, že bych to ani nespočítala. Bylo mi s ním tak dobře, že jsem si zpětně konečně uvědomila, že můj ex se za mě asi značně styděl, když mě nikomu nepředstavil.
    Takže já si musela prožít to zlé, abych pochopila, co v životě nechci a poznala, kde jsou opravdové kvality a poznala pravou lásku.
    Přeji hodně štěstí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist