Jak poznám jestli mě nechce jen do postele?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #78967 3.12.2012 5:39

Ahojky :)
Vím,celkem hloupá otázka :D ale hrozně by mě zajímalo jak jste to rozpoznaly. Jestli jde chlapovi o vztah nebo jen o sex.
Jednou jsem poznala že tomu dotyčnému šlo jen o sex, tak jsem rychle vycouvala. V pátek jsem s někým byla na kafi si popovídat a celou dobu mi koukal do očí a na pusu. Neustále mi lichotil jak mám krásný oči, hezký svetr, že mi to sluší, pak měl plno provokativních hlášek na můj účet a večer zkončil docela hodně vášnivým líbáním v autě :D Nakonec mi řekl jak jsem úžasná a že mě má rád a že se domluvíme na další schůzce...
Mám to brát jako že chce vážný vztah nebo mu jde jen o zábavu? Protože jsem lehce v rozpacích, možná si budete ťukat na čelo, co to je otázku ale názor ostatních by mě opravdu zajímal, proto budu ráda za jakýkoliv názor :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já si myslím, že když toho člověka napřed pořádně poznáš a až pak si s ním něco začneš, už budeš vědět, do čeho jdeš. Protože jak si s ním předtím budeš povídat a zjistíš, jaké má názory, tak z toho pak snadno poznáš, jestli je na něj spolehnutí, zda to myslí vážně a jestli to má vůbec dál cenu. :)

  • Já jsem to poznala třeba velice snadno - začala jsem se vídat teď už s přítelem, povídali jsme si, podnikali různé věci. 3 měsíce docházelo jen k takovému oťukávání. Po 3 měsících mi napsal, že už by byl rád se mnou sám, kde by nás nikdo nerušil. :) Ale já nechtěla a nechala jsem ho čekat další 3 měsíce. Vyplatilo se. :) Teď jsme spolu už 4 roky a je to.
    Zastávám ten názor, že ve vztahu jsou dva a pokud ten jeden nechce, tak nic nebude, spíš tedy žena. :) Pokud s ním nechceš ještě spát, tak s ním nespi a on to buď pochopí, nebo za to nestojí. :) Ale neříkám, abys ho napínala půl roku. :D Prostě až ho poznáš a budeš vědět, budeš si jistá, tak bych to udělala.. :) Tak doufám, že jsi narazila na toho pana šťastného, držím pěsti. ;)

  • Martasek893.12.2012 8:13

    Tak s prvním klukem - bylo mi přelom 15 / 16, jsem ještě spát nechtěla - kam spěchat, že a taky to tím skončilo, prostě jsem pro něj byla chladná, tak prostě konec :D U druhého to bylo tak půl roku, než něco bylo. Se třetím - nyní mým mužem to bylo týden :D Ale tam šlo o to, že jsme si půl roku psali a volali, takže jsme se nějakou dobu znali a hlavně věděli, co a jak, protože jsme měli oba stejné názory a pohledy na svět, tak to bylo týden a hned se pracovalo na mimču :D Takže jak jsem to cítila, tak jsem do toho prostě šla :)

  • Po jedné schůzce to nepoznáš. Když mu nedáš hned a neuteče, tak má asi vážnější zájem a na sex si chvíli počká :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 741 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist