Jak postupovat, když chci stahovat černou barvu z vlasů?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397060 1.12.2018 11:10

Dobré dopoledne, mám na vás dotaz ohledně barvení vlasů. Je mi 17 a od svých 15ti let si barvím vlasy. Jíž rok si udržují na vlasech černou. Jenže teď bych chtěla vyzkoušet něco nového (napr. Fialovou, nebo růžovou). A nemám nejmenší tuseni jestli by mělo cenu to odbarvit a obarvit. Slýchám, ze to je bez významu, ze to odbarvit pomalu ani nepůjde a rovnou na takové barvy můžu zapomenout. Já doufám, že by to šlo. Vlasy mám pod ramena a opravdu se mi nechce cekat než to odroste. Myslíte, ze by to šlo odbarvit tak, aby chytla některá z těchto barev?

  • 02.12.2018 18:03:18 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 02.12.2018 18:03:18 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy1.12.2018 13:06

    Spolužačka měla dlouhou dobu černou a pak se rozhodla jít na blond. Několikrát použila peroxid, aby se černé zbavila. Pak hned dala blond a hrůza 8-o Samozřejmě si vše dělala sama doma a výsledek si dokážete představit, zbyla jí na hlavě snad jen půlka vlasů a v příšerném stavu. Takže pokud do toho opravdu chceš jít, tak zajdi za spolehlivou kadeřnicí a ona určitě poradí :-)

  • Stahováním cerne si muzes pekne znicit vlasy. Sama doma bych to nedelala. Najdi kadernici, ktera ti to udela setrne. Vzpominam, ze kámošce to stahovali jen nějakou odbarvovaci lázní a navicekrat. Zeptej se jaky by na to mela kadernice postup.

  • Byl to beh na dlouhou trat. Stahovat cernou je na pat mesicu prace, nemuzes to stahovat o moc, aby su beprisla o vlasy. Pokazde jen o par odstinu a dalsi odbarvovani je možné az treba za 6 tydnu... Ja bych to nerozebirala odbarvila jednou a pak proste barvila tou fialovou. . Tam ti doporucim značku Black Proffesional.

  • Kdyz jsem si nechavala stahovat cernou, zustalo to zrzave (coz jsem sice jaksi chtela) ale vlasy to hodne znicilo. Nehlede na to ze jsem si to uz nikdy nenechala stahovat dal jinak nez na melir, bylo mi taky receno ze barvy na takove vlasy muzou chytit i ve zvlastnich odstinech. Porad se u kadernice a urcite nic nezkousej doma.

  • Teoreticky by se to dalo, kdybys mela cernou barvu od kadernice. Ta z drogerky drzi jak pribita, sundat sice pujde, ale uplne ti to spali a znici vlasy. Sama jsem to zazila s tmave hnedou, vlasy se vzpamatovavaly 3 roky a to mi barvu stahovala kadernice. Kazda kadernice ti rekne, ze se to musi stahovat pomalu postupne melirama. A to bude stat desitky tisic a bude to hodne dlouho trvat. Rekla bych tak 5-7 navstev. Proste mas na hlave tu nejhorsi moznou variantu, sundat to jde, ale bud je to na hodne dlouho, nebo ti z vlasu nic nezbyde

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist