Jak poslat potvrzení o platbě

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43923 14.11.2011 19:44

Ahoj, potřebuji menší radu, přes internetové bank. sem uhradila částku a ted potřebuji toto potvrzení o platbě 1, někde najít a 2, poslat ho na mailovou adresu. Poradíte někdo? (jedná se o ČS)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já většinou když kupuju z internetu, tak jen tomu dotyčnému napíšu na e-mail, že jsem mu peníze poslala a on si zkontroluje na druhý den svůj účet, zjistí, že se mu peníze připsaly a pak odesílá. Pokud je to teda osoba.
    Pokud je to firma, těm ani psát nemusíš a oni po přijmutí platby odešlou zboží, a v podstatě nemusíš ani psát té osobě, je to jen lepší v dorozumívání se mezi sebou a on nemusí kontrolovat denně účet, jestli peníze došly nebo ne, prostě až mu napíšeš, tak to zkontroluje, uvidí je tam a odešle balík.

  • kdzy poslu penize na ucet, na netu mi naskoci ze platba byla uhrazena a pak to vyfotim tlacitkem PrtSc a vlozim do programu malovani. Toto tlacitko funguje jako ,,fotak,, co zrovna mas na obrazovce a zmacknes PrtSc, to jsi ,,vyfotila,,. Vlozis do malovani (Ctrl+V) a ulozis :-)

  • Ahoj, nejlepší je, když zadáváš příkaz k úhradě, tak dole na stránce zaškrtnout, že chceš poslat potvrzení e-mailem a zadat tam svůj e-mail. Jakmile platbu odešleš, dojde ti na mail takový jakoby zjednodušený výpis z účtu, kde ti potvrdí odeslání platby. To jde pak přeposlat. Teď zpětně si klikni na transakční historii, najdi si tam platbu podle toho, kdy jsi to platila a použij tlačítko PrtSc. Jiný způsob mě nenapadá.

  • Verousek8914.11.2011 20:29

    Holky, proč to dělat tak složitě :) V každém internetovém bankovnictví (já používám KB) je po vyplnění příkazu k úhradě možnost si příkaz přímo najít, stáhnout a pak ho poslat mailem už je to nejmenší :) Jen ho vložíš do mailu jako přílohu a je to :) Je to přesný příkaz k úhradě, jako máš papírovou formu, akorát je v elektronické podobě. Či-li, vyplníš normálně příkaz k úhradě, odešleš ho a pak si zajedeš do kolonky (nevím, kde to najdeš ty, ale určitě když trošku pohledáš, tak nebude problém to najít), kde je příkaz uložen, tam se ti krásně zobrazí a stačí jen uložit :) Pak si s ním můžeš dělat co chceš, třeba si ho můžeš i vytisknout a podobně.

  • ahoj, u ČS když zadáváš příkaz, tak je tam přímo políčko s odesláním potvrzení o uhrazení na email. jen vyplníš email a je to. dodatečně to už těžko uděláš. leda přeposlat sms, která ti po provedení příkazu dojde.

  • Ahojky, nebo zkopíruj tu jednu platební položku z výpisu a ulož si to třeba ve wordu. Pak to pošli jako přílohu. To by mohlo stačit, protože tam máš veškeré potřebné údaje.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist