Jak plně kojit?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #43103 25.8.2011 14:51

ahoj holky potřebovala bych poradit mam doma 2tydenní dceru kojím co to dá ale mlika vubec nepřibývá jsem z toho zoufala mala je u prsou třeba pul hodiny a pořád ma hlad.poradite jak vytvářet mlíko abych mohla plně kojít?
Děkuji

Odpovědi správkyň témat

  • Dvoutýdenní miminko chce být u prsu pořád i když je mlíka dostatek.. takže koj a koj, měj ji hodně u sebe a mléka bude až až..
    Zapomeň na domácí práce a odpočívej s miminkem co to dá.. nejdůležitější je tvoje pohoda :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, mám podobný problém. Mám klučinu, kterému je dva a půl týdne, jelikož jsem po císaři, malý se mi moc nepřisával, tak jsme se nemohli rozkojit(z porodnice jsme odcházeli s příkrmem), asi ani ted nemáme vyhráno, malej u kojení spí, takže mi přijde, že je u prsu pořád, ale koupila jsem si homeopatika na kojení a piju obilnou kávu a dávala jsem si teplé obklady, už to radši nedělám, protože v noci mám prsa nalitý a mléko mi teče. Přes den je to s kojením horší, protože ho mám přisátého pořád, tak se mi asi ani nalít nemůžou. Jinak zítra jdu k doktorce, tak mi snad řekne, jestli mu to stačí. někdy je klidnej a třeba dneska by byl pořád u prsu, ale nevím, jestli je to hlad nebo jenom se chce ukonejšit. Držím pěsti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist