Jak péci sekanou?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39626 8.4.2011 12:40

Ano vím, je to z jiného soudky =) Teprve ale začínám, v mrazáku mám jíž hotovou sekanou (od našich) a jak jí mám upéci? Do pekáče, podlít vodou potřít bílkem? Poraďte prosím, budu vděčná =)

Moc vám děkuji =) Snad se dílo podaří =)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • já dělám sekanou jen z bůčku a podlévám jen vodou, nepotírám ničím, ona pustí tuku dost...peču třeba hodinu přikrytou na 180-200 stupních a pak dopeču odkrytou - kůrku:)

  • Udělej si zní šíšu - pořádně zpracuj. Já ji pak jen šoupnu na 1cm vrstvu oleje do pekáče a pečuji na 180 stupňů dokuď nemá pěknou barvu (přesný minutky ti neřeknu) musíš to hlídat. Během pečení ji potírám tím olejem z pekáče aby mě zvrchu nerozpraskala. Jinak vodu ani bílky nepoužívám. Tak se měj a ať se dílo daří.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist