Jak oživit vztah?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #22620 12.4.2011 20:36

Přijde mi, že se přítel začíná nudit a nastává stereotyp. PO-ST ve škole, vidíme se po zbytek týdne, ale ať se snažím, jak se snažím něco vymyslet, tak nic... Výlet do ZOO - ne tam jsme byli nedávno (minimálně před rokem), výlet kamkoli do přírody (buď nevyjde kvůli počasí, nebo se řeší peníze - benzín, vstupné kamkoli apod.), nakupovat chlapa nevytáhnu, nejradši by dělal něco s počítačem. Sem tam se podíváme na film, ale já se tak akorát podívám na internet, co je nového a konec, společnou zábavu na počítači nenajdeme. Už mi nějak dochází nápady, co ve volném čase dělat. Na procházky ho někdy musím přemlouvat. Co děláváte vy ve volném čase?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Na vztah jsou potřeba dva, a tak by se měli snažit oba. I kdybys pořád vymýšlela program Ty, časem Tě to stejně přestane bavit, tím spíš, když vidíš, že se na nic nějak extra netváří. Když došla trpělivost mně, přestala jsem to řešit; chtěla jsem do kina, tak jsem prostě šla. Stejně tak plavat, nebo cokoliv jiného. Buď se přidal nebo ne. Nutit se nikdo do ničeho nedá. Buď mu to časem dojde a zamyslí se nad sebou, nebo ne. A Ty se s tím časem buď smíříš, nebo budeš hledat někoho, s kým Ti bude líp. Holt stereotyp.

  • my spolu chodíme do posilovny, a teď se i hodně učíme(matura :/ ), jinak občas koukáme ne filmy, procházky teda moc taky nemusí:D, plaveme a občas jdme večer trsat ... jinak to je těžký když se ten tvůj k tomu staví takhle, tak mu to prostě řekni, že tě to takhle už nebaví a vyrážej třeba víc s kámoškama atd.. myslím že se začne snažit:)

  • My jsme si po společných 5 letech pořídily psa a tak společně chodíme na dlouhé procházky. Ono se úplně vyhnout stereotypu asi nejde. Zezačátku jsme dělali všechno spolu, ale spíš já se podřizovala, ale postupem času jsme se každý vrátily ke svým koníčkům a psa máme jako společný "koníček", no a teď i mimčo v bříšku :-) Sice máme každý jiné zájmy a někdy se stane, že ani vlastně nejsme moc spolu, ale vůbec to neznamená, že bychom měli nějakou krizi nebo nechtěli být spolu, jsme si pak víc vzácní a hlavně jsme oba spokojení.
    Zkus najít aspoň jeden společný zájem, to bohatě stačí a ten si spolu užívejte :-)

  • jako kdybys mi mluvila s duse , citim se stejne , chtela bych radu :(

  • My už chodíme i hrávat fotbal a když JÁ jdu na fotbal, to je co říct :D
    O víkendech do kina, na nějakou akci se známýma, projít se, na pouť, někam do města... vím ale že to není jednoduchý vymyslet něco novýho :(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist