Jak "otestovat" přítele a testovat vůbec?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #52463 8.12.2011 15:14

Nazdar děvčata:-) Mám takové sporné téma: Taky máte doma chlapa, který vám říká, jak moc je s váma spokojený a jak jste krásné (i když samy víte, že máte nějaké to kilčo navrch a prsa spíš žádná)? A taky víte, že ten chlap je velmi komunikativní, má rád holky a rád se na pěknou (peknější) podívá...
Jde taky o to, že jsem jeho první ženská ( a to ve všem), žijeme spolu, takže ten vztah se trošinku změnil v tom, že nelítáme pořád po akcích, ale už je to takové "zdomácnělé" (není to ale myšleno ve zlém smyslu).
Poslední dobou přemýšlím nad tím, že bych si docela ráda chlapa testnula...zní to blbě a zavání to nedůvěrou, já vím, nemám k ní ale důvod. A stejně to hlodá. Zkusil by jinou, popř. hezčí, kdyby mohl a měl příležitost?

Řešila jste někdy nakterá tenhle "problém", případně jste si ho testnula? Jak? Zajímají mě názory, díky!:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já přítele nikdy netestovala a raději testovat nebudu. Točí se kolem něj pořád spousta krásných holek (je profesionální sportovec) a já mu prostě musím věřit. Také si občas tuto otázku položím a říkám si, co asi na pánské jízdě dělají a kam jdou.

    Pokud si ho chceš testnout, polož si dost zásadní otázku. Co když tím testem neprojde?

  • Zlati,myslím že kdyby tě nemněl rád a nebyl by s tebou spokojený tak to spolu nedotáhnete tak daleko nemyslíš?Ale pokud tě to tak hlodá proč se ho prostě nezeptat,žijete spolu tak taky spolu vše řešte a diskutujte o svých problémech i sebemenších pochybnostech na tom přece nic není.Každopádně si věř,mněj se ráda taková jaká jsi on to vicítí a určitě tím nic nezkazíš.Tak hodně štěstí:-)

  • Verousek898.12.2011 15:25

    Tak já jsem také přítelova první, co se týče sexu, ale nikdy by mě napadlo ho testovat. To, že se podívá na jinou, to mi přijde normální, já když jdu po ulici, tak taky nekoukám do země :D Navíc můj přítel je i takový, že má rád trošku větší prsa (ne velká, ale ani ne malá) a když třeba vidí nějakou ženskou v televizi, nebo jen tak na ulici, tak klidně řekne: "ta je ošklivá a vůbec nemá žádná prsa." :D nebo něco podobného. A normálně to se mnou začne rozebírat a nijak mi to nevadí, my se u toho vždycky pobavíme. Nemám hezkou postavu, ale hlavu si s tím nelámu, přítel také nemá nijak hezkou postavu, takže jsme alespoň na tom podobně a nic si nevyčítáme :) Navíc, i když vím, že se takhle dívá po jiných, je to rozhodně lepší, než kdyby s nima něco měl, tak proč mu to zakazovat. Náš vztah už také není nijak rozlítaný, máme takovou tu klasickou klidnou domácnost. Ani na to nemáme moc čas, protože oba dálkově studujeme, takže se dost učíme. Já bych žádné testovací akce nepodnikala, protože to nemusí dopadnout dobře a pak bys mohla litovat.

  • Jako promiň, ale měla bys být ráda za to co máš, kde která by ti to mohla závidět a ty vymýšlíš takový blbosti...

  • lulatko8.12.2011 21:19

    Kdysi mi dal někdo radu a té se držím, ve vztazích platí dvojnásob: Neptej se otázky, na které ve skutečnosti radši nechceš slyšet odpovědi. ;) Něco čekáš, ale dopadnout to může jakkoliv. Jestli jste ve vztahu oba spokojení, není důvod nad nějakým testováním vůbec přemýšlet. Nač to pokoušet...

  • Netestuj ho..... Milovat Tě může, ale jak se říká, chlapi dokáží nevěru oprostit od citů, třeba by si takovou příležitost nechtěl nechat ujít, ikdyž by měl v srdci jen tebe...a tebe by to pak příliš bolelo....

  • petulinkaa138.12.2011 20:08

    Netestuju,protoze vim,ze se milujeme a jiny nas nezajimaji..a to vim! kazdej chlap je jinej, i kdyz svym zpusobem jsou stejny,ale rozhodne vim koho mam vedle sebe a koho miluju,to same citi on,takže nač testovat? když se ma neco stat a ma nekoho potkat či já,prijde to i bez testování.Ale ja vim jedno - JINÝHO UŽ NECHCI DAVNO! vim,že manžel je ten pravy :-)

  • Já testovala. Koupila jsem si jinou SIMku do telefonu, a psala jsem mu jakožto neznámá ctitelka, která si na něj od nejmenovaného kamaráda (kterého nesmím prozradit) sehnala číslo. Chytil se hned - padouch. Psala jsem mu, že se mi líbí a tak, snažila jsem se ho po telefonu trochu svést. Hned se chytil a začal mi (jako té neznámé ctitelce) psát, že to nebude problém, že nemá žádný vztah a že jeho nevážná přítelkyně (tedy já) je často pracovně pryč a nebyl by problém se stýkat a vytvořit si v její nepřítomnosti zatím jen nezávazný milostný vztah...že pak se uvidí. Takže neprošel. Když jsem se prozradila, že ta tajná ctitelka jsem já, tak mi ještě vynadal. Částečně oprávněné (tohle se opravdu nedělá, já vím, ale nedalo mi to - já mu moc nedůvěřovala a nedlo mi to, chtěla jsem mít jistotu, že nemarním čas s chlapem, kterej za to nestojí a který by mě klidně z fleku podváděl). Samozřejmě jsem se s ním rozešla. Dnes se tomu směju, je to už dlouho a už dávno mám jiného partnera, kterému naprosto důvěřuji a ani by mě nenapadlo si ho prověřovat.

  • To me jeste nenapadlo, testovat si chlapa.. Asi bych to ani nezkousela, nemam duvod. Jen me tak napada, jak bys ten "test" naraficila? :)

  • pokud jsi si vědoma všech důsledků, které by to mohlo přinést a přesto tě to stále láká, klidně to zkus. Ale opravdu jen pokud jsi připravená na všechno.

  • Ahoj, taky mě nenapadlo ho testovat, nemám důvod, hodně mi říká, že mě miluje a hlavně se tak chová, neřeší mou váhu a tak. Jsem s ním spokojená a rozhodně ho nehodlám testovat. Moc holek předemnou neměl. Určitě se na hezkou ženskou rád podívá, nevidím v tom nic tak hroznýho. Ale taky okomentuje, že je ženská příšerná (většinou anorektické krásky na kterých je jen kost a kůže, tak řekne, že to je hnus. Poznali jsme se když jsem byla podstatně hubenější (zhubla jsem těžkou fyzickou prací a nervama) s ním jsem byla spokojená a hned šli kila nahoru, nikdy to neřešil. Být tebou, tak netestuji, za prvé by se ti to mohlo vymstít a odpověz si na otázku, zda by jsi chtěla, aby on testoval tebe.

  • Ahoj, já bych svého chlapa taky raději netestovala. Chlapi jsou v tomhle dost ješitní a nemusel by to pochopit. Musíš mu prostě důvěřovat :-)

  • muzu jen takovou doplnujici otazku, jak by to testovani vypadalo? :))

  • ja testovala a muj chlap prosel,tak se mi ulevilo:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 525 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist