Jak oslovit/zaujmout kluka přes internet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #176311 17.9.2016 19:16

Ahoj holky, je mi 17 a nedávno jsem si prošla rozchodem se starším přítelem, který jsem velmi težce nesla a trvalo mi několik měsíců než jsem se z toho snad úplně dostala. Pořád jsem měla pocit, že takovýho kluka už třeba nenajdu, protože on byl přesně takovej jak jsem si kluka vždycky vysnívala. Teď v televizi v jednom českém tv pořadu jsem ale zahlídla kluka, který tam vystupoval jako soutěžící, a který mě hned na první pohled zaujmul, nemohla jsem tomu vůbec uvěřit. Byl strašně podobný mému ex, nejen vzhledově ale i celým jeho vystupováním, hlasem, charismem... Dokonce má i záliby a vlastnosti takové, jaké se mi na klucích hrozně líbí. Takže prostě láska na první pohled :D Opravdu se mi hodně zalíbil a dal mi takovou naději, že můj bejvalej není jedinej svého druhu a že bych mohla být zase šťastná i s někým jiným. Našla jsem ho na facebooku a hrozně moc bych ho chtěla kontaktovat, ale... První menší problém je, že je mu 25 let. Je to asi velký věkový rozdíl, ale na moji obranu, já jsem byla vždycky vyspělejší než ostatní v mém věku, jak vzhledově tak i chováním. Nikdy jsem si moc nerozuměla se svými spolužáky, vždycky se cítím líp mezi staršími a kluci se mi taky vždycky líbí starší. I mému zmíněnému ex je 20 a já si vždycky s ním i jeho kamarády skvěle rozuměla, chodili jsme spolu do hospody, na koncerty, prostě plnohodnotný vyspělý vztah se vším všudy. Proto si myslím, že by ten věk nemusel být až takový problém. Nesobecky si o sobě troufám říct, že hezká jsem taky, tak že bych se mu snad líbit mohla. Další problém je ale v tom, že bydlíme asi 140 km od sebe, takže možnost někde ho "omylem" potkat je vyloučená a já tak nemám ani žádný důvod ho kontaktovat, protože napsat mu že jsem ho viděla v televizi a hrozně jsem se do něj zamilovala doopravdy nechci. Chtěla bych najít něco co mu napsat, aby si mě nějak všiml a mohli bychom si spolu aspoň o něčem psát, nějak ho zaujmout... Ale vůbec mě nenapadá co :/ Samozřejmě chápu že nějaký vztah z toho asi nevyčaruju ani kdybych se na hlavu stavěla, ale moje přání je aspoň se s ním trochu poznat a třeba i (kdybych měla fakt štěstí) se s ním aspoň jednou setkat. Vím, že jsem asi naivní, ale fakt bych byla hrozně šťastná, protože přesně takových kluků na světě asi milion není a já to chci alespoň zkusit. Proto vás prosím, nemáte některá nějaký nápad co mu napsat, abych nebyla za trapku a aby aspoň zjistil že existuju? Předem moc děkuju za všechny odpovědi :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Riannys17.9.2016 20:47

    Jen ze zvědavosti, co to bylo za pořad? Napadá mě Co na to Češi? :D
    A jinak bych mu klidně napsala, že jsi ho viděla a zaujal tě, že jsi mu fandila a něco s tím co o sobě říkal, aby věděl, že sis všimla, co má rád atd...
    Myslím, že zas tolik holek mu jen tak z ničeho nic nenapsalo, takže ho zaujmeš určitě.
    Horší podle mě je ta vzdálenost než věk. A taky počítej s tím, že má třeba přítelkyni. A taky se mu ta zpráva nemusí zobrazit, já to třeba nevidím, když mi napíše někdo cizí...tak třeba zvaž přidání do přátel?
    Každopádně za pokus to stojí, i kdybyste si jenom psali a pak se sešli třeba na vysoký...:)
    Jsem to psala tak nějak jak mi to šlo na mysl, snad se v tom zorientuješ...:)

  • "Zamilovala" ses do kopie svyho ex. Ne do jinyho kluka. Porad v sobe mas cit pro bejvalyho a proto ses upla k nekomu, kdo to ho pripomina. Blbost. Nekontaktuj ho. Stejne je sance miziva a vzdalenost velka. Az se z rozchodu vylecis uplne, najdes si nekoho, kdo te nezaujme tim, ze ti nekoho pripomina, ale svoji jedinecnou osobnosti... ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist