Jak oslovit kluka v autobuse?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #375119 3.1.2018 16:37

Ahoj holky, cestou ze školy občas jezdím v autobuse s klukem, který se mi hrozně líbí, ale vůbec ho neznám. Věkově je na tom asi podobně jako já (17-18 let) a vystupuje na stejné zastávce, takže pravděpodobně bydlí ve stejné obci. Já po něm občas pokukuju, on má většinou sluchátka a okolí si moc nevšímá, ale stejně se na mě občas koukne a zase se rychle podívá pryč. Chtěla bych s ním nějak navázat kontakt, ale nevím jak. Nemáte nějaký nápad? Vím, že to dost pravděpodobně nevyjde, ale přesto bych to ráda zkusila a budu ráda za jakoukoliv radu. Děkuju :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj moc dobře vím jak se cítíš. Mám podobný problém akorát se netýká autobusu. Je to velmi složité za ním přijít a jen tak se sním začít bavit a ještě k tomu když má sluchátka (což má v autobuse většina lidí). Ze začátku je nejjednodušší úsměv. Upoutat na sebe pozornost se dá i jiným způsobem. Až budeš vycházet z autobusu dej si něco do rukou a pak to nenápadně vyhoď a dělej ,,jako kdyby" ti to vypadlo. Pokud si toho všimne a podá ti to dál to jde velice jednoduše. Vím že to zní divně a nereálně ale reálné to je a k tomu ti to pomůže:-)
    Přeji hodně štěstí;-)

  • No třeba až vystoupíte z autobusu, tak ho oslov, třeba ,,Ahoj''.

  • Pie.com.key3.1.2018 18:06

    No hele, úplně nejjednodušší je přece se představit a říct, že je škoda, že se ještě neznáte, když máte často společnou cestu. Můžeš ho třeba párkrát před tím, než ho oslovíš, pozdravit, nebo mu mávnout na pozdrav. Ale jinak v tom nevidím nějakou vědu :) já to dělám normálně. Pokud někoho vídám skoro denně, chci vědět, jak se jmenuje, čemu se věnuje... Neoslovuju jen chlapy, co se mi líbí :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist