Jak odstranit lepidlo z přepravních nálepek na tiskárně?

Otázku položila: Verousek89 26.12.2011 19:56

Holky, koupila jsem příteli k Vánocům tiskárnu od Epsonu a když jsme odstranili přepravní nálepky, tak jsme zjistili, že lepidlo z nich zůstalo na tiskárně. Tím pádem máme oblemcanou tiskárnu lepidlem z nálepek a nejde to dolů. Nemáte s tím někdo zkušenosti, co na to pomáhá? Nepomáhá čistá voda, jarová voda, cif ani technický líh. Už nevím, co by mohlo pomoct, kontaktovala jsem prodejce, tak uvidím, jaký bude následující postup, ale ta tiskárna vypadá fakt hrozně :(

Tak jsme tiskárnu napokonec poslali na reklamaci.

Tak pokud by to někoho ještě zajímalo, tak dneska jsme měli vyřízenou reklamaci na tiskárnu, reklamaci uznali a dali nám novou tiskárnu. Po špatných zkušenostech jsme hned v obchodě požadovali vyndání zboží z krabice a názornou ukázku od prodavače, přičemž výsledek byl naprosto stejný - opět špinavá celá tiskárna, tentokrát to prodavači nešlo ani sundat, takže jsme rovnou řekli, že ji nechceme a vrátili nám peníze.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl26.12.2011 20:16

    zkoušeli jste to leštěnkou? sice to asi zní blbě, ale já takhle dostala lepidlo z televize :/ sice jsem měla lepidlo zezadu ale vadilo mi jen to pomyšlení že to tam je i když to nevidím, tak jsem vzala houbičku od nádobí a čistila leštěnkou. Třeba pomůže i vám:)

  • A co odlakovač na nehty neboli aceton? Tím jde lepidlo dolů okamžitě. Já tak vždy čistila věci, jen aby to tomu plastu nic neudělalo, kdyžtak zkusit na malé ploše na skrztém místě.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 228 otázek, kterým se dostalo 271 596 odpovědí a 409 752 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist