Jak nejrychleji zhubnout?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #46332 19.7.2011 15:03

Nějaké nápady, zkušenosti? :) díky moc

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • tak to je právě ta chyba.jak nejrychleji...čím rychlejí zhubneš ( např. málem příjmu stravy ), tak sice zjubneš rychle, ale pak se záhy dostaví jojo efekt a přibereš z jednoho rohlíku, protože tělo bude mít zafixováno, že toho diostává málo, tudíš z minima uloží co nejvíce.

  • Já zhubla při pravidelném cvičení - posilovna 2x týdně s trenérem + jídelníček podle dělené stravy. Zhubla jsem 5 kg za 2 měsíce, což mi tak akorát stačilo. Ale to bych řekla, že je tak nějak maximální rychlost, jakou je dobré hubnout.

  • Simea19.7.2011 16:30

    Na tohle pritel odpovida, useknout nohu, zhubnes o nekolik kilo za malou chvílku..

    Jinak jak pisou devcata, jíst pravidelne, omezit sladke, cvicit, neprejidat a nehladovet. Me hodne pomohlo plavani, chodila jsem tri mesice prakticky denne tak na hodku a ted se k tomu po dvou letech vracim. :)

  • Nejlepší by bylo asi celkově zlepšit životní styl, nepůjde to rychle - rychlé jsou jen diety, při kterých to stejně pak nabereš zpátky a ne-li víc...¨
    Jinak asi začít cvičit, vypočítat si Tvou anaerobní zónu, kopit si tepoměr...asi bych se inspirovala Jste to, co jíte, pokud to teda chceš napořád, a ne jen rychle zubnout a pak to zase nabrat ;)

  • Já jsem nikdy nebyla tlustá nebo obézní, ale mám prostě určité partie, kde jsem oplácaná, jako každá ženská. xD Když jím zdravě, přiměřeně, nepřejídám se na večer, nepiju moc alkoholu, dost dlouho spím, chodím třeba každý den se psem na procházku nebo se jedu kousek projet na kole, je to v pohodě, udržuju si jakž takž svoji váhu. Ale nejhubenější za celý život jsem byla na začátku roku - bylo to nejhektičtější období celkově... měla jsem plno učení do školy, nového přítele, neustále jsem byla v pohybu, na jídlo nebylo nějak moc času, pořád jsem někde lítala... za 14 dní jsem zhubla až se mě všichni ptali co držím za dietu :D A já jim říkala: stres, nedostatek času, dostatek pohybu a sex :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist