Jak nejlépe zapomenout?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #122166 2.7.2013 17:10

Ahoj, chtěla bych poradit, jak nejlépe můžu teď přes prázdniny zapomenout na mou zimní lásku, která už nejspíš zapomněla. Děkuju za názory.:)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tohle ti nikdo s určitostí neporadí. Spíše jen takové tipy - najdi si nový koníček, nové kamarády, kup si kanára, začni číst detektivky nebo fantasy (hehe...mi to kdysi na chvíli pomohlo), začni chodit do divadla, přihlaš se na kurz jógy, začni se věnovat sama sobě a vyprdni se na chvíli na chlapy, stejně jsou s nimi často jen nějaké problémy. A pokud nic z toho nezabere, tak jenom známá zvěrolékařská rada - když člověk příjde o svého psího mazlíčka, měl by si pořídit nového pejska. Tak jen chutě do toho a vyraž "na lov". Jenom správně vybírat, ne nějakého mamlase, co za pár měsíců ztratí zájem (já bych mohla vykládat!). Hodně štěstí ;-)

  • Chce to čas! Taky mě na podzim nevyšel jeden "vztah". No prostě, zamilovala jsem se do ženatýho, naštěstí měl rozum on a tak z toho nic nebylo. Ale já ho milovala, trvalo to asi půl roku než jsem se z toho oklepala. Snažila jsem se něco dělat, abych na něj zapoměla. Chodila jsem do práce, dálkové studium mě zaměstnávalo, věnovala jsem se kamarádům, neteřince. No a teď už v poho .. teď už na to vzpomínám s úsměvem na tváři a srdce si z toho nic nedělá :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 594 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist