Jak nejlépe poslat chlapa do háje?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #337576 21.6.2016 1:37

Ahoj..je tu člověk kterej pořád říká jak je do mě zamilovanej přitom tomu tak vůbec není..posílat mi fotky jiných je ok..flakat se po nocích v klubech s de*kama ok..a probrečet a zdvihnout si ego přijde vždycky ke mě a začne mi hrát na city..mám toho dost..když řekne že jeden den bude doma vrátím se z odpolední a on mi napíše že šel do sportbaru koukat hokej v 18:00 kdy jsem mu napsala až budu doma ať napíše třeba.. Že se s ním nebudu hádat. je teď cca 1:35 a ještě není doma..nenapsal mi nic.. Joo je to jen kámoš ale já toho mám dost.. potřebuju řadu jak nejlépe poslat takového kluka do háje co mu napsat abych srazila to jeho mnou tak vypracované ego..a abych mu dokázala o co přišel?
Dík dík za rady ;)
PS:Tihle chlapi jsou z*kurveně vyčůraní..

  • 21.06.2016 21:52:54 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • prvně se musíš zbavit potřeby mu dokázat "o co přišel". vykašli se na něj a užívej si života bez něj, užívej si tu volnost, to že na nikoho nečekáš, najdi si jinou zábavu ať záříš životem:-) a jediná rada jak se ho zbavit už tu zazněla-absolutně ignorovat, bez sebemenší výjimky. dej si blokovat hovory i sms, budeš to mít jednodušší. vůbec s ním nemluv, nevšímej si ho, zapomeň na něj a užívej si tu lehkost a krásu života bez jeho přítomnosti:-) já se klidu dočkala bohužel až po sms, že pokud mi nedá pokoj, půjdu to řešit na policii jako stalking
    na jeho ego kašli, on na to dojede jednou sám a dost tvrdě, neboj;-) a pak si asi i uvědomí o co přišel. trpělivost růže přináší;-)

  • Jestli je to jen "kamarád", tak prostě přestaň komunikovat. Když napíše, neodpovidej, když bude volat,nezvedej mu to. Prostě to utni. A sama mu nepiš, nevolej. ...jinak se ho nezbavis. Prošla jsem si něco podobného, jenže s ex...ten se mnou komunikoval jen když něco potřeboval a nebo když se mu to hodilo. Je to jen na tobě, jestli to vydržíš. ...neodpovidat na vzkazy a telefony.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist