Jak naznačit příteli, že s ním chci bydlet

Otázku položila: Bývalá uživatelka #175377 21.9.2016 19:57

Ahoj, jsme spolu s přítelem skoro 2 a půl roku. Je mi s ním hrozně fajn a když jsem u něj tak mám pocit, že jsem prostě doma. Ráda bych mu naznačila, že bych chtěla společné bydlení, nebo u něj alespoň být častěji a na víc dní. Náš vztah je ale takový komplikovaný viz moje předchozí příspěvky. https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Tajime-nas-vztah-je-to-muj-byvaly-ucitel-188748 a https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Nevim-jak-to-se-mnou-pritel-planuje-dal-189082 a https://www.womenzone.cz/poradna/otazky/Pritel-nechce-odtajnit-nas-vztah-189158. Situace je v poslední době mnohem lepší. Dozvěděla jsem se, že o mně jeho rodiče vědí (jen nevědí, že mě učil), vědí kolik mi je, kde mám brigádu,.. přítel mi i sám řekl, že se mnou počítá a má mě rád, když jsem měla opravdu krizi jak to s námi bude dál. Jenže já mám určité problémy doma a nejraději bych většinu času trávila u něj. Myslíte, že je nějaká šance? Nechci se mu tam hned násilně nakvartýrovat, ale zkrátka tam mít své věci a být tam více. Budu ráda za nějaké komenty.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Riannys21.9.2016 22:42

    No jestli tě tají, tak si tě podle mě domů nenastehuje... Že o tobě vědí jeho rodiče, víš tak, že tě s nima seznámil, nebo jsi je ani nikdy neviděla a řekl ti to on? (Možná proto, aby umlcel tvoje výčitky, že tě tají...)
    Tvůj příběh sleduju od začátku a prostě šťastnej konec nevidím, nezlob se...:-(

  • Nic bych nenaznacovala,sedla bych si s nim a rekla bych mu to narovinu ze bych s nim rada sdilela jednu domacnost a proste si o tom co bych chtela nebo jak to vidim ja promluvila.

  • sono222.9.2016 8:14

    Podľa mňa by to mal navrhnúť hlavne on, keďže sa jedná o jeho byt.

  • Po dvou a půl letech je dávno na čase ;-) Když budeš čekat další měsíc, půl rok, rok... Najednou uplyne spousta času a vy budete na mrtvém bodě. V tzv. prechozenem vztahu, protože jste se nikam neposunuli. Souhlasím s tím, ze by s tím měl první prijit chlap, ale když stále nic, je na Tobě, abys mu nějak posunula nápad, že byste spolu mohli začít bydlet. Ale udělat to tak, aby nakonec on měl pocit, že to vymyslel. Ted si budu jen narychlo vymyslet příklad, budeš třeba poslední dobou moc smutná, on se Tě bude ptát, co se děje, ty reknes, že doma je to čím dál nesnesitelnejsi.. a ho to trkne. Nebo netrkne. Tak pritvrdis :-D a jednou reknes, že se to nedá už, že se díváš po nějakém podnájmu. A tady už by bylo fakt blbý, kdyby to nenavrhl.. takhle nějak podobne to skoulet ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist