Jak naucit dceru sprchovat se?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57373 29.7.2012 8:03

ahoj holky potřebovala bych radu jak dcerku naucit se sprchovat..bude mít roček a koupe se každý den v malé vaničce..jak mile ji dam do vany a pustím sprchu tak div nevyskoči a uplně stuhne a spusti kravál..děkuji za info..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Martasek8929.7.2012 9:40

    Malá má dnes 13 měsíců a stále se koupe ve vaně. Přijde vždy do napuštěné. Byli jsme ale pár dní pryč a byl tam jen sprcháč. Byly jsme tam spolu, v klidu v něm klečela a já nás obě sprchovala. Líbilo se jí to, hrála si při tom se sprcháčema a tak, takže u nás žádný problém :)

  • moje to dělala taky, naučili jsme ji tak, že si ji vzal manžel do náruče do sprchovacího koutu, když se šel sprchovat..nevím teda zda máte jako my vanu i sprchu a teďka už tam jde sama a já ji osprchuji.


  • Ahoj,
    já jsem malou taky koupala do nedávna ve vaničce, ale naučila se z ní vylízt. Ještě ji občas dám do kyblíku. Na sprchu ji ale učím už dlouho, nechtěla jsem aby se bála. Chce to nejlíp s jedním z vás a pomalu jí ukazovat, že sprchy se bát nemusí. Hlavně ne žádné ročilování atd. Ono jak to hučí a stříká, tak má z toho obavy. Je to podobný jako když se sprchuje pes, musí se jemně a pomalu... Později už to bude lepší a lepší.

  • Jdi s ní do sprchy a uvidíš,že se nebude tak bát.

  • ahoj já malého sprchovala už když začal sedět.akorát teď,když mu jsou už dávno 2roky tak řve.ale to je jen na chvilu pak se uklidní a pokračujem dál.Jinak je fakt,že je lepší když s ním někdo v té sprše je buď já nebo některý z dalších dětí.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 399 otázek, kterým se dostalo 272 107 odpovědí a 410 124 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist