Jak najit tatinka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #327869 7.10.2016 22:27

Dnes tady byl dotaz ohledne toho jak deti reaguji na noveho tatku i kdyz neni biologicky. Ale muj dotaz zni. Holky, jak jste si ty tatky nasly? Me prijde, ze je to nemozne, kdyz jsem na ,,Ufounka,, sama. Tak nemam cas nekde chodit. A docela se i bojim, ze narazim opet na ,,vola,,. :-(.

  • 08.10.2016 13:22:09 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • JanaRad8.10.2016 19:06

    Já před lety prohlížela noviny Avízo a odpovídala na inzeráty, které by přicházely do úvahy. Sama si podat inzerát jsem měla strach. Nakonec po nějaké době přišla jediná odpověď... Jednou jsme se viděli sami, za týden podruhé - to jsem mu představila svou malou (necelé 2 ročky) dcerku, a když jsme se viděli potřetí, tak jsem se stěhovala k němu.... 50 km daleko od rodiny, známých.... A za půl roku jsme se vzali, za další rok se narodila společná dcerka a o 4 roky později ještě klučina. Nyní jsme spolu 16 let (za pár dní máme výročí!!!), já i manžel máme 3 děti, nikdy jsem nepoznala, že by dělal rozdíly mezi dětmi, všechny 3 jsou jeho

  • Já našla přítele na badoo..Psali jsme si skoro 5 let s pauzami,měl přítelkyni,kolikrát to prasklo tak jsme si museli přestat psát,no pak si mě přidal na fb daly jsme se zase do psaní(už byl sám)pak přijel poprvé na kafíčko a pak po druhé to i přestal a od té doby jsme spolu :-) Držim Ti palečky ať se na Tebe taky usměje štěstíčko :-)

  • Můj manžel je spolužák z gymnázia. Moje platonická láska z prváku :-) Když jsme spolu šli po 10 letech na kafe, tak jsem byla skoro rok sama.

  • Můj manžel, je kamarád z mládí. Znalibjsme se asi 12let a vždy jsme po sobě pokukovali. On mel dlouholetou přítelkyní a stejne jsem si o něm myslela své.. A já mela přítele. No a pak jsem byla sama a on me moooc chtěl. Mel jeste přítelkyní, ale neklapalo jim to. Nicméně já jsem ho nechtěla, myslela jsem si o něm, ze je suknickar. A rozhodne jsem nechtěla dělat tu druhou. On mi sliboval hory doly, ze se s ni rozjede, ale nic, pro me to haslo a řekla jsem dost. Nic jsme spolu neměli. Jen jsme byli spolu u vody a povídali si. Rok na to, jsem si říkala, ze bych mu napsala, ze jsem mu nedala šanci, ze bychom mohli mít spolu aspoň neco jako přátelství. A on mi napsal první.. Byl uz sám, pak jsme se obasne vydali, já to brala docela zlehka, ale on se zamiloval a stále me prekvapoval jak me moc chce a syna taky chtěl poznat.. Kdyz jsem videla jak se chova ke své rodině krasne, tak jsem si řekla fajn, jeli jsme na 14dnu na chatu a už jsme spolu 2,5roku. Vzali jsme se a mame společnou dceru 6.mesicni. Každý den me říká jak me miluje a bere syna jako vlastního ❤ .. Mame spolecne zájmy a touhy a moc si rozumíme... Někdy člověk hledá a má své štěstí před sebou ❤, jen otevřít oči a vnímat a otevřít se.. Hodně štěstí, at najdeš lásku ❤

  • JancaxD8.10.2016 11:46

    Mě si našel on přes internet :D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 233 otázek, kterým se dostalo 271 621 odpovědí a 409 755 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist