Jak na prdíky u novorozence ???

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23470 17.5.2011 10:36

Ahoj holky,
jdu si k Vám pro radu. Mám 9-ti denní miminko a pravidelně od 22:00 do 3:00 nás trápí prdíky, přes den docela hezky spinká, ale v noci se pořád kroutí a tlačí, snaží se to vytlačit a když mu to nejde, tak se rozbrečí. zkoušeli jsme už skoro všechno, rektální trubičku, masáže, Sab simplex, Espumisan kapky, Baby calm, ale nic nepomáhá, už nevím, jak mu pomoci, napadá vás ještě něco? Doktorka nám ještě radila, at zkusíme probiotika, např. Bifiform nebo BioGaia, co myslíte?
Děkuji za reakce.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky. Chce vyzkoušet všechno. Nám hodně pomohala větrová mastička PUPÍK,namazala jsem mu břiško pod pupíčkem a za chvíli byl klid. A nebo, když jsem ho přebalovala polochtala jserm mu trochu prdelku navlhčenym ubrouskem a pak se vykakal. Nebo ještě nahřátý třešňový pecky.

  • nám zabírala jako jediná teplá koupel, to se prckovi vždycky ulevilo, nebo teploměrem podráždit konečník a zvedat mu nožičky, trápilo nás to až do 4. měsíce

  • Ahoj,
    my měli to samé, od 19hod - 7hod do rána jsem brečeli, tlačili nic nepomahalo ( použivali jsem vše co píšeš) cele 3 měsíce až jednou jsem použila homeopatika Boiron (( název se nepamatuji) pokakali a poprděli jsem si asi takhle týden a od té doby bylo vše ok.moc nám to pomohlo, tak zkus zajit do lekarny a poptat se :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 225 otázek, kterým se dostalo 271 594 odpovědí a 409 751 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist