Jak na orgasmus

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161079 5.10.2018 17:46

Ahojte. Mám problém s dosažením orgasmu. Jsem z toho nešťastná a manžel je z toho frustrovaný, podle jeho slov mě nedokáže uspokojit. To ovšem není pravda, sex je s ním to nejlepší co jsem kdy měla. Vzrušuje mě, jsem hned vhlká a neskutečně se mi to s ním líbí, užívám si to. ALE. Když už jsem selá napjatá tak se nějak nemůžu dostat k orgasmu i když to ve mě všechno hraje. Co je se mnou špatně? Je něco na povzbuzení k dosažení orgasmu-krém, gel,..
Musím říct že s manželem jsme 10 let a máme spolu 2 děti- 5 syna a 2 dceru. Beru HA Lindinette.
Děkuji za odpovědi.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nekdo proste orgasmus nemuze lehce dosáhnout..:) u me je taky problém, ale zkouseli jsme i nejake nove veci a prisli jsme na to jak me uspokojit..mozna by bylo taky fajn vyzkouset neco noveho (nevim do jake miry spolu experimentujete :-D) :) ale neni spatne si to nejak ozivit..

  • Možno si nájsť polohu ktorá ti najlepšie sedí...ja napríklad mám orgazmus len keď som hore...inak to proste nejde...

  • Ahoj. Nevím, zda máš na mysli jen vag. orgasmus nebo orgasmus celkově. Já, ač jsme velmi vzrušivá a sex mám ráda, nikdy s žádným mužem vaginálního orgasmu nedosáhla - manžel mě uspokojuje klitorálně. To je způsob, který se může žena naučit i sama a následně to předvést partnerovi, aby věděl, jak na to...Co jsem tak různě vyčetla, tak nejsem zdaleka jediná, některým ženám ten vnitřní způsob prostě nejde..

  • Já se při milování s partnerem dráždím sama, ale ne vždy, prostě podle chuti, nemusím mít orgasmus vždy a můžu si ho přivodit kdykoli chci sama x* za sebou...Velmi mě vzrušuje třeba orální sex, jenže to právě nedokážu vydržet do vyvrcholení, protože to je velmi silné, možná jednou k tomu s partnerem dospějeme, protože dlouhé roky mi to naopak nic neříkalo. S partnerem jsme ještě déle, ale nechci děsit, já nikdy jiného neměla, ani on jinou, stále se učíme :-D

  • Já jsem orgasmus měla 2x co jsem s přítelem, s bývalým nikdy. Nejde to ani při sexu, rukou ani pusou, jenom hodně výjimečně :( Přítele to taky trápí, ale už to chápe líp. A ano, gel existuje. :D Je to od Durexu a jmenuje se to nějak Orgasmic gel nebo něco takovýho. Taky ho mám doma.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 665 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist