Jak na orgasmus?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #372606 6.6.2017 18:29

Ahoj, je mi 18 a mám přítele, kterému je 23. Jsme spolu bez mála rok a půl. A mám takový problém. Nikdy jsem neměla orgasmus, tedy nikdy mě k němu nepřivedl on. Sama se udělám, ale s ním prostě nic. :( Trápí mě to celou dobu, bývalému se to taky nikdy nepovedlo, ale ten byl nezkušený, tak jsem to ani nečekala. Dneska se mi přítel svěřil, že ho to hodně trápí a taky se přiznal, že díky tomu poslední dobou ani moc nechce sex, čehož jsem si všimla. Možná poslední 3-4 měsíce. Nemáte někdo rady jak na to a jak mu vysvětlit, že to prostě nejde jen tak na povel? Vím, že se snaží, kouká na videa, čte i články, ale nic. Jsem úplně uvolněná, vůbec se nestydím. Zkoušeli jsme různý polohy, jenom rukou i squirting, ale vždycky jenom ten pocit na čůrání a nic. :( Začínám už být zoufalá, všechno je mezi náma v pohodě i v sexu nám to jinak klape, kromě toho, že nemám orgasmus.

  • 06.06.2017 18:58:14 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • candyska6.6.2017 20:33

    Já bych se na to tolik nesoustředila. Totiž ne na to vůbec nemyslet, to asi ani nejde, ale jen aby se z toho nestala prostě jen "honba za orgasmem". Prostě mám to trošku podobně. Totiž když by se mě někdo ptal po každým sexu "už si měla orgasmus" a podobně, nebo prostě že bych věděla že se pořád snaží jen o to, tak vím, že bych ho nikdy neměla. (to jak píšeš, že mu nedokážeš říct co se ti líbí a tak, mám to stejně) Já osobně jsem nejradši když se kluk u sexu na nic neptá a prostě dělá co si myslí že je dobrý :D. Jako samozřejmě že se ozývám, když se mi něco nelíbí, o tom to není, ale při souloži jsem dosáhla orgasmu jen tehdy (upřímně dvakrát, s tím samým klukem), když jsem vůbec na nic nemyslela a nesoustředila se na nic jinýho, jen na tu chvíli.
    Asi jsem stejně nenapsala nic rozumnýho :D Ale poradila bych ti tohle: Nebrat orgasmus jako nějakou "povinnost" jako že ho prostě musíš mí, jinak je celý sex špatně. Pokud jste jinak v sexu spokojení, líbí se vám to, tak se na to prostě tolik nesoustředit, a ono to pak někdy určitě příjde. :)
    Doufám, že jsem nepsala jen samý bludy :D

  • Spousta zen vaginalni orgasmus nema, nebo treba az po nekolika letech ci po porodu. Pokud mivas orgasmus klitorialni, zamerte se s pritelem na to. Nebo mu muzes pomoc, tj. Drazdit si klitoris, kdyz soulozite.

  • Hodne.dlouho.jsem.mela.stejny.problem sex bez orgasmu. Zadnej.chlap.to.nedokazal, jen.moje.ruka. pak.jsem.nasla.noveho.partnera a nekolik.mesicu.nic az pak.jednou v poloze.na.konicka, vic jsem.se.na.nej tlacila.postevackem a najednou to vyvolalo.ten.prijemnej tlak.a.bylo.to, ale.v jine.poloze ho.nedosahnu. vzdy to vypada ze uz jo a pak.najednou vzruseni opadne. Zkousej.polohy jinak.prirazet jinak.se.naklonit a uvidis

  • neexistuje přímo návod, ale když mi bylo 16, řešila jsem něco podobného. postupem času (když nyní mám orgasmus vždy tak po dvou minutách sexu) jsem zjistila jediné - pokud kouká na videa, tak to bude asi ten hlavní problém :) všechno tam dělají hrozně rychle a tak nějak snad i bolestivě. já mám orgasmus během chvilky, pokud partner vše dělá pomalu a jemně (a samozřejmě když je potřeba tak přitlačí)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist