Jak na nočník

Otázku položila: Bývalá uživatelka #105099 27.10.2017 12:41

Holky, málá bude mít 2.11 2roky, ale máme stále plínky. Na nočník ví že by měla jít, sedne si tam ale oblečená a zase šup je nahoře. Když jí sundám plínku, tak si tam sedne jen na chvilku a už tam sádlí panenku že chce "čuat". Když jsem jí řekla že by měla ona tak řekna "ne ne ne mami" . Nevím jak ni, ale poslední dobou poslouchám od své matky že je na plínky už velká a že já v jejím věku jsem byla už od plínek atd. Vím že když budu na malou na sílu nic nesvedu. Nevíte nějaké zajímavé fígly? Je na tom někdo stejně nebo jsem neschopná jen já :( Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • trinetka27.10.2017 13:18

    malá na nočník čůrala i dřív, ale sama začla chodit až po druhých narozeninách. Stále bojujeme se spaním. Spí na ostro, ale probudí ji až když je počuraná a nestane se to jen díky tomu, že když jdu v noci já nebo manžel, tak ji vytáhnem z postele a neseme sebou.. Já bych to nehrotila.. S tou naší přemýšlí, jesi jí nevrátit noční plínu..
    Malá zřejmě chápe, co se tam dělá, takže ukazovat obrázky nemá význam. Jediný co, vemte nočník sebou na wc a malá ať chodí vždy s vámi..

  • dancewomen27.10.2017 14:57

    Neschopná určitě nejsi!U Nás zafungovalo,kdyz jsem malého nechala chodit nahého a vysvětlovala a ukazovala,za tyden začal chodit sám,jsou mu 2,teď už jsme v dalším levlu,má slipy a sundává si je a chodí sám;-)Obrn se trpělivostí a zkoušejte nebo tomu nech čas,je to na Tobě.

  • Zalistuj par dni zpatky. Resilo se to tu ;-)

  • barca.krizkova28.10.2017 1:11

    Ja malého naučila Tak, ze byl bez pliny celý den. Ono ho to studilo a začal chodit sám. Vždy jsem se ho i ptala každých 5 minut jestli chce 😊

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist