Jak na něj zapomenout?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #361408 15.3.2016 8:45

Asi jsem se zbláznila! Vic jak rok jsem zblblá do jednoho frajera, kdyz ho vidim rudnu, podlamujou se mi kolena, koktam, proste jak mala holka. Nikdy se mi nic takovyho nestalo. Je to par mesicu co se rozesel s pritelkyni. Dokud s ni byl, vse bylo v poradku, byl pro me zakazany uzemi a nejlepsi kamarad, ale ted jsme spolu parkrat byli, spali jsme spolu a musim rict, ze sex s nim je dokonalej, ale neni to chlap do zivota. Ma deti, takze hafo starosti a navic je to nenapravitelnej suknickar. Muze mi tu někdo poradit jak na takovyho chlapa zapomenout?

  • 15.03.2016 10:41:34 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • "Sejde z očí, sejde z mysli..." nestykat se s ním, nepsat mu, nemít s ním sex...prostě utnout veškerý kontakt. Píšeš, že je sukničkář, tudíž asi proto se rozešel s přítelkyní a nejspíše by to samé udělal jednou i tobě. Chlap se jen tak nezmění, říká se, že pokud jednou podvedl, udělá to znova a znova...
    Ale něco z vlastní zkušenosti. Mám přítele 4roky. Byl strašný doslova "děvkař". Jeho vztahy na tom skončili. Mě to po půl roce vztahu udělal taktéž. Dala jsem mu jasné najevo že takhle tedy ne, že tohle mu tolerovat nebudu. No a dívej, jsme spolu další 3,5roku, máme dcerku, dovolim si říct že jsme stále dost zamilovaní a dovolim si říct i to, že on je totálně zblblej. Nikdy už to neudělal, tím jsem si jistá.

    Takže my ti můžeme poradit, ale konečné rozhodnutí je pouze na tobě :-) a já ti držím palce ať jsi s rozhodnutím spokojená :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 723 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist