Jak na něj? :-)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36233 30.4.2011 17:20

Ahoj holky, potřebovala bych takovou menší radu jak na přítele :-) Přijde mi hrozně divné, že na mě nežárlí, tak ho semtam nenápadně pošťuchuju a čekám nějakou reakci...jenže nikdy nic. Jednou jsme se pohádali, sbalila jsem si pár věcí a odjela k rodičům a taky žádná výrazná reakce...Jsme spolu rok, klape nám to, ale občas mám právě pocit, že si přítel myslí, že mě má jistou, že by o mě prostě nebojoval, že pro něj až takovou cenu nemám...Asi si tím chci trošku vyzjistit, jak důležitá pro něj jsem...Nemáte nějaký návrh, nápad? ;-) Děkuji za názor...:-)

Mám profil na Facebooku a zrovna dnes mi napsal nějaký týpek (nevím, jak na mě přišel) napsal, jak mu pohled na mě rozpaluje monitor a že na něj ani nevidí :-D...tak jsem příteli ze srandy řekla: tý jo, máš další konkurenci...chvilku nechápal, pak se zeptal kdo a co mi psal no a zase bylo ticho. Prostě žádná reakce, tak já už nevím :-) Už mi to začíná být trapné, ale já prostě nevím jak už mu mám dát najevo, že mi chybí, když ho málo vidím, a když už ho vidím, tak se chová jako by mě viděl před pěti minutama bez jakéhokoliv nadšení...;-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • žárlivost není moc pěkná vlastnost a vztahu jen škodí. pokud nemáš vyloženě pocit lhostejnosti, nenechala bych se tím vyvést z míry. každý máme jinou povahu a osobně bych se bála, že těmito "nástrahami" přivodím vztahu akorát jizvy

  • Ja jsem jednou tohle chtela taky zjistit a tak sem zkousela ruzne figle a nic nezabiralo. tak jsem nabyla dojmu,ze na me prdi a zacala jsem se venovat vice sobe,jak se nemaluju, tak jsem si obcas dala rasenku, chodila cvicit, sla na disku, prisla pozde a kdyz sem prisla pozdeji podruhe, tak uz mu to doslo,.....no a jsme spolu 5tyrok. Ale musim rict,ze ja to pak delala, ze jsem chtela, ne proto aby zarlil,....a neni obcas naskodu ho nechat aby on cekal na me a ne ja doma s veceri :-) To je pak telefonatu kde jsem...at je bud odpoledne kdy chodime s holkama anebo vecer :-)

  • hele ten můj byl takovejhle taky.. pak sem šla s kámošem koukat na padající hvězdy.. jej jak rychle za mnou byl a odváděl si mě domů :DDDD bylo to komický jak kr*va :DDDD udělal mi tak rozkošnou žárlivou scénu, kámoš koukal jak puk, ja se smála na celý kolo :DDD já si ale myslim, že tohle na ty chlapy umim dobře hrát no..

  • Jsem s přítelem 6 let a taky nikdy tohle neuměl projevit. I když vím, že mě miluje. Nejvíc to poznám ve chvílích, kdy je mi ouvej a on je u mně. Někteří chlapy asi ty city neumí projevit, tak jak by ženský chtěly :-) Ale určitě bych nepokoušela náš vztah narážkami na přítele, nemuselo by se ti to vyplatit, myslím, že si to pamatuje a mohlo by ho to mrzet :-(

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 532 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist