Jak na holky

Otázku položila: Anonymní uživatelka #157726 19.9.2013 16:46

Zdravím, ptám se vás jako kluk holek, jak by jste reagovali, když k vám například přijde vcelku atraktivní kluk a řekne vám, že jste moc krásná.., jestli ho odpálkujete nebo mu např dáte číslo. Mám z toho docela strach, protože většina holek/žen se tváří dost arogantně a nechci být uplně odpálkován. Díkyy

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, ono zalezi, ci takemu vyznaniu nieco predchadzalo (napr. rozhovor), lebo keby niekto len tak z nicoho nic na mna vybehol s tym, ze som pekna.... tak pravdupovediac, bola by som trosku zaskocena a zrejme by sa nic viac nedialo z mojej strany. Zalezi tiez, ci danu kocku poznas alebo je to niekto koho vidis 1x. Ak je to niekto, koho poznas, tak si myslim, ze je to pekna lichotka a nic nou podla mna nepokazis, ale pozor, ak by si to vybalil na kocku, ktoru vidis 1x aj to nejakych 10 min. tak by si zrejme dobre nepochodil, a s cislom na nu sa mozes rozlucit, takze opatrne..... zeny su dost podozrievave, treba na ne pomaly, mozno nejake kvetiny alebo pozvanie na veceru, do kina..... a az potom vyznania typu: si taka krasna....

  • Hm, kdyby mi toto řekl někdo cizí asi bych to vzala jako vtip. Kdyby mi to řekl člověk, kterého už trochu znám a vím, že to není vtipálek, tak by mě to potěšilo. Ale osobně bych na to nereagovala dáním čísla... Taky bych spíš čekala nějaké to pozvání na rande. :-) A u té arogance... zdání může dost klamat. Sama jsem se dozvěděla, že některým lidem připadám namyšlená, ale ve skutečnosti to tak vůbec není, spíš naopak. :-) Takže se neboj, my holky to máme stejně, taky se vás bojíme oslovit, že nás odpálkujete. Držím ti palce. Ale spíš než na ni vybafnout, že je krásná, bych jí někam pozvala...nebo řekla nějakou lichotku a vzápětí ji pozvala... :-)

  • toto se mi stalo hned několikrát..obdivuju teda za odvahu a zaslechla jsem, že snad můžou mít u někoho i úspěch (ale to nevím a rozhodně se pak jedná jen o sex), ale mě osobně je tento způsob dost nepříjemný (i když neříkám, že se necítím polichocena, když ten člověk není moc otravný a vtíravý)..Je pravda, že jeden ze mě to číslo nakonec vyloudil, prostě mi přišlo blbý ho nedat, snad jsem nad tím na chvilku zauvažovala, ale pak mi došlo, co jsem to udělala...takže na žádnou z x zpráv jsem nereagovala a nezvedala telefon, to byl nejlěpší způsob, jak říci ne..bála jsem se, že jakýkoliv jiný nesouhlas by ho ponoukal jen k většímu úsilí mě dobýt....jak píše anonymka, jsem rozhodně dost podezřívavá, takže se chovám úplně stejně, jako když mi nějaký podomní či pouliční prodejce chce něco prodat..něco, v čem je většinou nějaký háček a za tu cenu se to rozhodně nevyplatí.

  • Mě se to stalo a z toho atraktivního mladíka je teď otec mého dítěte a můj snoubenec :D Začalo to nesmělým pozváním na drink a pak mi řekl, že jsem krásná a povídali jsme si. Pokud chodíš jen okolo a ještě jsi s ní nemluvil, tak se zkus poptat, jestli někam chodí se bavit a pak jí pozvat na skleničku.

  • A co kdybyste Vy dal své číslo té dotyčné a nechal na ní, zda se ozve? Pozvat na schůzku a dát své číslo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist