Jak na anální styk?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404972 3.10.2021 10:41

Ahoj všichni,
předem se omlouvám za anonymitu, ale má otázka je trochu intimnějši. Strašně bychom chtěli zkusit anální sex, hodně jsme se o tom doma bavili, ale já mám jednu otázku, které se bojím. Mám strach, že když ze mně vyjede ven, že bude špinavý :( To mě hodně stresuje. Jak se tedy na to připravit z tohoto hlediska? Máte s tím některá zkušenoti?
Předem moc děkuju za rady

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik3.10.2021 10:50

    Mně většinou stačí, když jdu ráno na velkou. Pak vím, že to bude v pohodě. Pokud nechodíš pravidelně, tak si udělat klystýr nebo mít sex ve vaně a nebo prostě počítat s tím, že bude partnerův penis špinavý a pak se jít jen umýt a pokračovat. Musíte s tím počítat, když budete mít anální styk. Vždyť ten otvor k tomu není určen. Pak už jen spousta lubrikantu a uvolnit se. Bez důvěry k partnerovi to nejde.

  • Taky jsme to už zkoušeli, ale nejdůležitější je příprava před 1.análním stykem! Klidně několik dnů nebo týdnů, kdy ti nejprve zasunuje prsty, aby si ta zadní dírka zvykla. A až bude dost zvyklá na 3 prsty, tak teprve pak můžete začít. A samozřejmě s lubrikantem a nejlépe i s kondomem. Tak hodně štěstí! A nečekej tak velký orgasmus jako při styku do pochvy ;-), ať nejsi zklamaná...:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 440 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist