Jak mu říct že ho mám víc než ráda?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109616 18.3.2013 22:25

Ahoj,bojím se říct jednomu klukovi že ho mám víc než ráda,lépe řečeno se bojím odpovědi.:((
Co mám dělat,nebo nedělat?
Děkuju

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neříkat. Být milá, veselá, kamarádská,.........a vše ostatní přijde samo. Emancipace je krásná věc, ale vyznání lásky ženskou chala hodně často odradí a uteče;-)

  • Záleží na tom, jak moc se znáte, jaký mezi sebou máte vztah atd. Přiznám se, že já jsem ve fázi své puberty tohle jednou na plno jednomu klukovi řekla, že ho mám ráda atd. (bylo to na oslavě a byla jsem opilá) a samozřejmě to nedopadlo:-D. O pár let jsem tohle udělala znovu, opět ve fázi opilosti a ačkoliv jsem očekávala trapas a znemožnění, tak to dopadlo nad mé očekávání :-)
    Ale jak řiká bonty2006 - dej tomu čas, bavte se spolu atd. a jestli to má nějak přijít, tak to přijde. Pokud neni úplně blbej, tak to třeba pozná nebo mu to zkus nějak ,,nenápadně" naznačit tu tvou náklonost ;-) Ale na kluka holt nesmíš hrrr, oni to pak špatně nesou :-D

  • Souhlasím s holkama. Mám ze svého blízkého okolí jednu podobnou zkušenost. Jedna známá se vlastně celý život takovýmhle způsobem podbízí a vnucuje chlapům. Už jich měla podle mě dost a s žádným jí to ještě nevyšlo. Každý ji vždy utekl za jinou - asi měli potřebu dobývat - jak píše bonty2006. Taky bych to udělala raději tak jak píšou holky ;-)

  • Pokud chceš vědět jak na tom jsi, není nic lepšího, než se zeptat. Teda pokud toho dotyčného neznáš týden, nebo jen tak odvidění.. :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist