Jak mu dát najevo, že chci něco víc

Otázku položila: Anonymní uživatelka #45004 20.6.2011 20:38

Přesně 19.března jsme se seznámila s Davidem. Milej, krásnej, slušně vychovanej 18 letej kluk. Zalíbil se mi hned. Bohužel, má jedno mínus, je strašně nadrženej, ale vážně strašně. Nicméně to vypadalo, že spolu budeme chodit, pak jsem si to sama zkazila a nějak jsme se přestali bavit. I přes to jsme se spolu asi 14 po tom znovu vyspali. Ale byli jsme dál jen kamarádi. Chtěla jsem na něj už zapomenout, tak jsem to začala zkoušet i s jinýma, on taky, ale u mě nevyšel ani jeden vztah, u něj vyšel jeden, trvání měl cca. týden. A co se v sobotu nestalo. U nás byla pouť, vážně mega akce, šíleně moc lidí. Kamarádka mi řekla, že jestli by mi nevadilo, kdyby Davida sbalila. Měla jsem chuť jí v tu chvíli uškrtit, pak jsem se ale ovládla a řekla jsem že je mi to fuk. Ona za ním pořád lezla, on ale nejevil moc zájem. Dokonce i druhá kámoška mi řekla, že David pořád kouká po mně. Pak mě pozval na jednu atrakci. Dvakrát jsme na ní šli. A krásně jsme si přitom popovídali. Pak jsem mu řekla, že musím na cígo, že mi neni moc dobře a on se sám nabídl, že půjde se mnou. Tak jsme šli. Sedli jsme si k nám do klubovny, povídali si a on se mě pak zeptal, jestli ještě pořád chci tu pusu, o kterou jsem mu nedávno psala. Začali jsme se líbat, ale já jsem se pak odtrhla, že s ním nic mít nechci (ale nevíte jak moc jsem chtěla). Potom změna stráží, odešla jsem a místo mě za ním šla ta kámoška, která ho chtěla sbalit. Bylo mi to moc líto, na ní bylo vidět, že ho prostě chce. Asi po půl hodině jsem Davida potkala u baru. Ptala jsem se ho, jestli s ní teda něco měl, on vykulil oči a řekl, že s ní by nikdy nic neměl, nehledě na to, že jí je 14. A prý se mu ani nelíbí nic, tak ať nemám strach. Já jsem pak šla ještě jednou do klubovny a on tam za mnou asi po 5 minutách sám od sebe přišel. Tak jsme se taky bavili, pak jsem se znovu začali líbat a vyspali jsme se spolu. Já mu pak řekla, ať to nikde neříká, on souhlasil a pak jsem šla domu.

Ten den si pořád dokola přehrávám, musím na něj pořád myslet, koukám na tu jeho ikonku s nápisem online na Facebooku a strašně po něm toužím. Nehorázně mě přitahuje a to vším co dělá. Nemůžu si pomoct. Chci mu napsat, chci mu říct, jak moc ho chci, že ho mám ráda, ale bojím se že odmítne. Nebo na to mám jít nějak jinak? Nebo co když mě chce vážně jenom na sex. Jsem zoufalá...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • dzusinka20.6.2011 20:58

    Já bych řekla, že pokud chceš vztah, měla bys s ním přestat tak raz dva spát. Protože pak teprve uvidíš, jestli tě chce jen na sex nebo ne. Když se s ním hned vyspíš, tak těžko můžeš posoudit, jestli je s tebou kvůli něčemu jinému.

  • Možná by ses měla přestat chovat jako lehká holka a začít projevovat trochu hrdosti a sebeúcty. Myslím, že budu o dost starší než ty a moje zkušenost je, že kluci si pro vážnější vztahy většinou nevybíraj holky, který jim podrží kdykoli a kdekoli. Že to teda píšu tak otevřeně.

  • Můj přítel byl dost na holky, i já jsem jeho kouzlu hned propadla. :)) Dost to trvalo, než jsme se dali dohromady, a po třech měsících se chtěl se mnou milovat. Já jsem chtěla, ale nešlo to, měla jsem psychický blok z předchozího vztahu (kdy si můj kluk žádal sex a když jsem řekla ne, začal používat hrubé násilí. Díkybohu jsem od něj včas utekla, okamžitě jsem se s ním rozešla a přátelé mě před ním ochránili). Bála jsem se, že mě přítel nechá, když měl předtím dost holek, ale stal se zázrak - on mě miloval. :) Řekl, že mu to nevadí, že počká, až budu připravená. Po čase odjel do zahraničí a když se vrátil, stalo se to. :) Teď jsme spolu 2 a půl roku a on je mi úplně věrný. :)
    Tím vším chci říct, že s ním jen tak nespi... Kluci jsou hrozní, horší než ženský, a řeknou si všechno, zvlášť když jde o sex, rádi se chlubí, a tak si řeknou, která s tím dělá drahoty a která ne.
    Když mu řekneš ne, uvidíš, co udělá. Jen tak zjistíš, jestli mu jde o tebe, nebo jen o sex.
    Ale přeji ti hodně štěstí a snad to dobře dopadne, přála bych ti to! :) Sama totiž vím, co všechno je holka schopná udělat pro kluka, kterého miluje. Jakmile jde o lásku, rozum nehraje žádnou roli.

  • No....jak čtu tak z toho moc rozumná nejsem teda. Pokud tě on má rád a ty jeho,tak nevím proč děláte tyhle kraviny 15-náctiletých dětí. Nevím,kolik ti je,ale jak píšou holky...přestaň se chovat jak "kurvička " a buď trochu hrdá. Měj svoji cennu a charisma. Tím,že z něho budeš takhle vyplesklá mu nahráváš do karet. Pokud mu jde o TEBE a ne jen o sex, tak se bude snažit a pokud ne,tak víš sama co nejlíp dělat....ale nezlob se na mě,ale chováš se jak husička...

  • Já teda nevim, ale řekla bych, že když bude chtít vážný vztah, tak asi ne s holkou, která hned podrží, jak už tady bylo řečeno, chtělo by to trochu sebeúcty, hrdosti a taky by ses měla trochu ovládat, aby si jednou nelitovala...promin, je to jen můj názor..

  • Můžu se jenom zeptat, kolik ti je?:)

  • Simone22.6.2011 9:14

    Wow, to je jak z Bravíčka!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 526 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist