Jak moc je pro vás sex důležitý?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #305324 10.7.2019 22:54

Jednoduchá otázka. Jak moc je pro vás ve vztahu sex důležitý?
Abych to trochu uvedla ve zkrácené verzy. Bývalý přítel, ve vztahu jsme byli 5let. Hodný, krásný, trochu divoký samorost. Jen na mě neměl kvůli práci čas. A já nejsem ten typ člověka, co na přítele čeká celou noc s vychladlou večeří. Ke konci už jsme se docela nesnášeli. Ale rozešli jsme se v dobrém a jsme pořád dobří kamarádi. Teď mám milujícího, starostliveho partnera. Prostě můj sen. Ale teď přijde to velké ALE. V posteli je to prostě příšerný. Lekla ryba. A nejhorší je, že mu to tak vyhovuje. A já teď vždy, když vidim svého bývalého, naskace mi po celém těle husina. Když se letmo dotknem, silou zatinam pěsti a zuby, abych ho nestrhla do křoví. Mám ho plnou hlavu. Ale říkám si, že sex přece není všechno.
Potrebuju prostě názor někoho nezávislého abych si to v hlavě utridila. Zatím mi v ní jen buší.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Francy11.7.2019 6:54

    Upřímně, vaši situaci vám nezávidím :-( Někteří jsou přesvědčení, že na sexu se dá pracovat a nakonec si dva sednou. Já tomu nevěřím, buď si v sexu s protějškem sednu nebo ne. Mám obě zkušenosti a vím, že kdybych měla být s někým, s kým mi to v posteli neklape, tak by to dřív nebo později skončilo. Ten nesoulad v posteli se promítne i do běžného života. Frustrace, odmítání druhým, nuda, neuspokojení, myšlení na jiného = pro mě velký problém. My měli trochu problém s frekvencí, já chtěla častěji, nakonec jsme se sehráli a je to ok. Potřebuji tu vášeň, to vzrušení. Vždyť je to tak krásný užít si společně milování, křičet při vrcholu. Ne to jen tak přežít, a říct si ,,no, tak to máme zase za sebou..,,
    Píšete, že ti takhle partnerovi vyhovuje. A když zkusíte něco ostřejšího vy, jak se k tomu staví?

  • macicekkajik11.7.2019 8:45

    Pokud je to tak, jak říkáš. Tak s tvým ex to bylo o chemii, hodně tě vzrušoval, když v jeho přítomnosti cítíš, to co cítíš. Promluv si s nynějším partnerem a nenech si namluvit, že jsi divná, že na tom nezáleží a je to jen tvá vina. Občas má protějšek snahu věci a názory druhého protějšku bagatelizovat. Na tvých pocitech záleží a jak už tu bylo řečeno, může se stát zkrat a svého přítele podvedeš. Lepší vše řešit zavčasu. Pokud je partner rozumný, tak na tom budete společně pracovat.

  • Pro me je dulezity moc a pokud to nefunguje v sexu, jde cely vztah do haje.

  • AnnAnny11.7.2019 12:24

    Sex důležitý je, i ve vztahu. Jde o uspokojení přirozenych potřeb každého člověka.. A pokud to v posteli proste neklape tak se může zkazit celý vztah. Sama vidis ze uz koukas po jiném (ex) protože víš že to s ním bylo v posteli Asi dobrý a to ti teď chybi. Pokud to v posteli neklape tak pak partneři chodí za jiným protějškem který je uspokojí. Takže nevěra. :-) já měla jen milenecký vztah s jednim partnerem a v posteli s nim to pro mě taky nebylo ono, něco mi tam chybělo a moc mě to postupem času neuspokojovalo, takže jsem už pak měla jiného. A tak to je bohužel i ve vztahu. Takže ano, sex důležitý je.. Pro mě určitě. Ať jde o úlet nebo o vztah. :-)

  • Pro mě třeba sex až tak zásadní není. Ale to co popisuješ, to mi připadá fakt na hraně. To mi zní jako časovaná bomba. Je jen otázkou času kdy současného buď opustíš nebo podvedeš. A teď co je víc fér... připomíná mi to film Kráska v nesnázích.

  • Mám za to, že to důležité je. A kdo tvrdil že ne a neklaplo jim to, dohnalo je to dřív nebo později.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist