Jak mít lepší sex?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #421691 26.12.2019 14:50

Dobrý den. Je mi 26let manželovi 28let. Poslední dobou oba tvrdě pracujeme. Přestěhovali jsme se poměrně nedávno a od té doby mi sex přijde jako rutina. Žádná romantika vášeň.....nic. Máme to tak 1× měsíčně. Dříve to bývalo opravdu krásné. Děláme to asi nějak tak že se svlíkneme a hned se na to vrhneme. Když jsem to manželovi řekla odpověděl mi že ho to taky nějak nebere. Jak mít zase lepší sex?

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Irem26.12.2019 15:07

    Je mi 40. Myslím že po x nezdařených vztazích a jednom rozpadlém manželství jsem přišla na to, jak udržet plamínek ve vztahu. Společný koníček alespoň jeden, který oba opravdu baví a jednou za měsíc společný romantický/ aktivní/ welness vikend- zaleží na vás co vás bere. Neni čas? Jestli Vám na vztahu záleží, musíte si ho udělat. Jinak to skončí. Neni to věda. Je to jednoduché. Držím palce.

  • Ja bych zase zařadila nějaké nové věci, nove polohy, nove zážitky. Ja s manželem jsme zběhlí v této aktivitě (a podotykam ze i presto nemame sex kazdy den), sama zjišťuji ze neni dulezita kvantita ale kvalita. Jak uz bylo psano, zkusit si vyclenit vice casu na sebe a spolecnr aktivity a do sexualniho zivota zaclenit nove aspekty, at uz je to nove pradlo, nejake pornovidea ci pomucky, jina pozice.. pripadne se vice venovat uspokojovani rucne ci oralne. U nas taky zacal vladnout velky stereotyp a postupnym zarazovanim techto veci se to zase nejak osvezilo a je to znat i na kvalite. Zkusit jeden druhemu sdelit nejaka sva prani a co se cloveku libi, zahodit zabrany. Zkus si najit ,,skola sexu,, - je to jakysi naucny serial. I presto ze nemame nějaký problem, koupila jsem některé z dílů a musim rict ze je to krásné osvěžení - zkusili jsme treba masaz (celeho tela + pak intimni partie) a byla to bomba... Neni nic horšího nez se vyslect a jen tak na to skocit :-D

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist