Jak jste potkali svůj protějšek? Introverti

Otázku položila: Anonymní uživatelka #532996 13.5. 16:25

Zdravím,
zajímalo by mě, jak jste poznali své partnery, pokud jste introvert a stydliví jako já? Zoufale vztah sice nehledám, ale občas bych ráda s někým ten volný čas strávila. Online seznamky pro mě nejsou, párkrát jsem se spálila nebo byli protějšky až moc do všeho hrr a spíše zoufalí, což mě odradilo. Na vysedávání v kavárnách nebo barech sama taky nejsem a když jdu náhodou s kamarádkami tak se s nikým novým neseznámím.
Jak jste to měli vy? :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj,
    Můžu ti jen popsat svou zkušenost, ale poradit ti asi nedovedu. Dovedu si představit, jak to je pro tebe těžké. Jsem tedy asi starší od tebe, v manželství s extrovertem. Bohužel už jen papírově, protože mou introverzi nedokáže vůbec respektovat. Chodila jsem před tím i s introvertem. Ale to nedopadlo kvůli povahám. Málokdo introverti opravdu snese. Většinou mi řekli, že to mlčení je divné, nebo proč nejdu ven, když si tam přece mezi lidmi odpočinu. Opravdu je těžké najít někoho, kdo souzní. Internetova seznámení mám taky za sebou. A krom chlapa na sex,je to k ničemu. Teď jsem dost ráda sama. Za tu dobu (16let), co jsem strávila ve vztazích, jsem akorát přišla na to, že má komunikace vazne a láska není samozřejmost. Tohle se povede opravdu málokomu. Přeji hodně štěstí. Lepší je nehledat a neupinat se.

  • XB-113.5. 18:36

    Jsem asi v tomhle romantička, ale myslím si, že každý nakonec najde toho, kdo se k němu hodí, jen to někdy dost trvá. U nás introvertů je asi důležité najít nejdřív někoho, s kým si rozumíme, kamarádit se a z toho je pak slušný základ pro vztah. Já kecala s podobně zaměřenými lidmi na různých diskuzních fórech, skamarádila jsem se s někým, vyšlo to a klape nám to, ale věřím, že v dnešní době se normálně seznámit je hodně těžké. Držím palec!

  • já několik partnerů potkala přes seznamky. ano, je tam dost balastu, ale dá se v tom vytřídit pokud člověk dá jasně najevo, co hledá a odpálkuje ty, kteří nesplňují co člověk hledá.
    nemít kritéria příliš nesplnitelná, ale taky se nespokojit jen tak s ledasčíms. Pokud jsi introvert tak jen těžko někde půjdeš sama sednout a bavit se. Podobně i ve skupině s lidmi, co znáš - těžko se budeš bavit s někým cizím. Další možností je "dohození" od někoho komu věříš.

  • zdunicka14.5. 8:58

    Ahoj, jsem introvert jako poleno, ve skupině lidí neřeknu větu, takový "jen tak povídání o počasí" nenávidím. S lidma, se kterýma si sednu, jsem schopná si povídat, ale jedině ve dvou.
    Manžela jsem potkala v práci. Od začátku jsme si měli o čem povídat a ani mlčení nebylo trapný.
    Další příležitosti někoho potkat jsem měla, ideálně spojený s koníčkama - zpívám ve sboru, takový taneční, kde nemusíš mít vlastního partnera jsou super, tam mě oslovovali nezadaní kluci, obecně kurz něčeho, i koncert v malým klubu, když jsem šla sama, byl příležitostí k seznámení...

  • Kvitek.bily15.5. 9:55

    My se poznali na chatu, byl v místnosti sám a začali jsme si psát. Po pár měsících jsme se spolu viděli prvně naživo a jsme spolu 23 let. Jsme spíše introverti, mezi neznámými lidmi. Nebylo to první seznámení přes internet, ta předchozí nevyšla, protože "nepřeskočila jiskra". I když jsem s některými chvíli chodila, dá-li se to tak říci. Byli všichni celkem zdaleka. I můj nynější manžel byl skoro 400km daleko. Vídali jsme se o víkendech a trávili spolu dovolené, po pěti letech jsme spolu začali bydlet. Těch pět let bylo hodně dlouhých, ale byla to i zkouška našeho vztahu. Držím pěsti, abys nakonec našla tu svou lásku. Hlavně na to nesmíš tlačit jen proto, že tě nebaví vysedávat v kavárnách apod. sama. Ale zase sezením doma se neseznámíš. Chce to chodit mezi lidi, když ti seznamka nevyhovuje.

  • Skvelý článok o tom, ako introverti stretávajú svojich partnerov! Je vždy fascinujúce čítať o rôznych spôsoboch, ako ľudia nachádzajú lásku. Rovnako ako je dôležitá komunikácia v osobných vzťahoch, je kľúčová aj v podnikaní. Ak hľadáte efektívne riešenie pre email marketing, odporúčam WebMailShop: https://www.webmailshop.eu/. Tento nástroj vám pomôže riadiť vaše emailové kampane, udržiavať blízky kontakt so zákazníkmi a zvyšovať ich lojalitu. Rovnako ako pri budovaní vzťahov, aj úspešný marketing vyžaduje správne nástroje a stratégiu.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 329 otázek, kterým se dostalo 271 947 odpovědí a 409 977 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist