Jak ho oslovit a neudělat si ostudu?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #109390 24.7.2013 17:44

Dobrý den,
mám dotaz.Před nedávnem jsem psala,jak se mi líbí kolega spolupracovník v práci.Pozvala jsem ho na kafé,odmítnul.Včera jsem se dozvěděla,že to rozkecal svým spolupracovníkům a dělali si ze mně srandu.
Ještě se mi tam líbí jeden,ten mě s úsměvem zdraví a já jej na oplátku.Jako všímám si,že mírně po mě pokukuje,ale už nemám já tu odvahu jej oslovit.V pátek je poslední den,co v té práci budu,nebot je to brigáda.Nevím jak se jmenuje,jestli je zadaný,nic. Dala bych se s ním do řeči,ajko jen tak,ale nepracuje u stejbého stroje,jen parkrát za den okolo projde,protože si jde pro materiál.Na moje pohledy reaguje tak,že když cítí,že se na něj dívám,tak hlavu otočí tak trošku do boku,a taky z boku vidí,jestli se na něj někdo dívá.Ale nepodívá se na mě přímo do očí.Co si myslíte?Asi to nemá cenu,že?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zapomen na kolegy, nesnaž se za každou cenu někoho sehnat, zvlášt pokud si je všechny už jednou takhle pobavila. Chlapi jsou od přírody "lovci" tak je nechej lovit a nevnucuj se. Nebo riskuješ to, že se na tvůj účet budou bavit ještě hodně dlouho po tvém odchodu.

  • Nechej ho, ať se snaží on. Jestli bude chtít, cestu si k sobě najde. Kdybys ho teď oslovila první, udělali by z tebe zoufalou loudilku, která to zkouší na všechny.
    ten první je pěkný pitomec, že to takhle blbě rozkecal. I když mi není jasné, čemu se mohli smát, není to komická situace a ty jsi se nijak neztrapnila.

  • Ahoj, tak trosku nesuhlasim s dievcatami .... hlavne s tym, aby si nechala tak kolegu, ktory sa Ti paci a pravdepodobne aj Ty jemu, zijeme v 21.storoci, takze podla mna to, ze jeden blbec Ti dal kosom, este neznamena, ze tak urobi aj ten druhy....... niektori chlapi su bojkovia a neradi robia prvy krok, takze je to na Tebe, navyse pises, ze je to brigada, takze ak by to aj nevyslo zrejme uz nikoho z nich neuvidis, ci? A z reci si nic nerob, kto je "normalny" ten klebety pusti jednym uchom dnu a druhym von. A este nieco.... tomu "exemplaru" by som povedala: Lutujem, ze som Ta pozvala na kavu, este na to asi nie si pripraveny....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 745 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist