Jak dostat do postele ženatého muže

Otázku položila: Anonymní uživatelka #363523 19.5.2016 22:43

Možná mě za můj dotaz hodně lidí odsoudí, ale zkusím to. Mám partnera, ale zároveň se půl roku scházím s ženatým mužem, máme se rádi, ale on se mnou nechce mít sex, je to pro něj určité překročení hranice a i když už to bylo několikrát na hraně nikdy se mi ho nepodařilo svést. Oba máme sice špatné svědomí, ale zároveň jsou v tom i city a chtěla bych to s ním aspoň jednou zažít, protože stejně nikdo z nás dvou svou rodinu neopustí, vůbec nevím jak na něj?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Je mi špatně z každého takového člověka, který umí nějakému člověku, takto ublížit. Že se nestydíš. Jednou se Ti Tvé chování vrátí. Vůbec Ti nevadí, že ten muž patří někomu jinému, že jsi jen zlodějka a že můžeš někomu moc ublížit a ubližuješ!. . Je mi z tohoto dnešního světa fakt smutno.. Nikdo žádné zásady, žádný charakter. Ty si možná jedou dosáhneš svého, ale budeš se cítit ještě prázdněji než teď. . Opravdové štěstí tím nezískáš.. a co kdo zasévá, to také sklidí.

  • Asi z tebe zas tak hotovej neni, kdyz se nechyta ;)
    A ani se nedivim.

  • "Jsou v tom i city "? Pletes si city s poblouznenim a lakadlem zakazaneho. Holka, dospej! Chudak Tvuj pritel. Zkus v sobe najit aspon trochu moralky a sveho pritele nech jit najit si stesti s zenou, ktera ho opravdu bude milovat a nebude hledat "city" u jineho chlapa.

  • Já se většinou snažím lidi neodsuzovat. Nevím vše a to co napíšou jsou jen záblesky z jejich života. Ale tohle... tohle se respektovat ani pochopit nedá. Tohle je maximálně na pěstí. Přítele opusť protože si ho ty nezasloužíš. Chtěla bych vidět kdyby podváděl on tebe jak by si se chovala. To, že je ti jeho žena "ukradená" ještě dokážu pochopit - ikdyž slušnému člověku tohle vadí. Opusť oba a začni znova. Ublížíš svému příteli, milenci i jeho ženě, v konečném výsledku i sobě - ikdyž to si možná zasloužíš. Promiň za "drsná" slova, ale tohle neschvaluji ani omylem.

  • Tohle nikam nevede. Stojí to za to to jednou zkusit? A když on nechce, tak asi má své duvody a respektovala to. Jsem s partnerem spoustu let a taky jsem mela mezitim jineho a nevite ani jak bych to chtela vratit zpet.

  • patiperra20.5.2016 7:42

    Hodně láká to co je nedostupné, co nemůžeš mít viď? Jinak nechápu proč chceš mermomocí ubližovat 4 lidem najednou. Tvému příteli, tomu muži, jeho manželce a nakonec i sobě. Najdi si psychologa a zapracuj na sobě, a na svých životních hodnotách!

  • Neni ti trapne? Co tvuj pritel na to? Urcite bys mu schvalila taky bokovku, ze? Opravdu tohle neni reseni, i kdyz te to laka, mela by ses ovladnout, znicis jen zivoty, na vse se casem prijde.

  • sono220.5.2016 8:39

    Pozor aby sa ti toto konanie raz nevrátilo. Skus čakáš tú návod ako zviesť muža ktorý má ešte trochu rozumu čo sa o tebe povedať nedá.

  • Mela bys byt hrda, ze ten zenac je charakter a nechce s tebou spat. No a mela by sis prat, aby takovy charakter byl i tvuj muz. I kdyz si to nezaslouzis....

  • Ewellinka20.5.2016 13:00

    Liskni si a popřemýšlej o sobě!!! Víc k tomu nemám...

  • Naozaj by to nestalo za to, aj ked je to lakave...a potom tie vycitky svedomia. Co z toho cakas, ze budes mat? Podla mna, ked to spolu budete tahat aj dalej, tak ti nakoniec podlahne, najma, ked to uz bolo viackrat na spadnutie....ale naozaj to nestoji za to. Ja som bola v takej situacii, ze sice som nemala priatela, ale stretavala som sa s jednym zenatym muzom, ktory ma velmi pritahoval- co ti budem hovorit, aj ja jeho....ale po par stretnutiach som mu napisala, ze o nom uz nechcem nic pocut ani ho viediet, kym je zenaty. Vlastne sme spolu ani nespali, ale laska tam bola. Rozhodne teraz nelutujem. Ostal mi ako spomienka na velku lasku a mame cisty stol. Teraz ked sa stretneme, tak sa na seba usmejeme, ale mozem sa mu pozriet do oci...a sebe tiez. Inak by to uz bolo o niecom inak.
    Zvaz to teda, ak ho chces, tak sa s nim dalej stretavaj a pride to samo...ale skus to zvazit, co to moze pre teba a neho do buducnosti znamenat.

  • Ne že bych zrovna schvalovala, to co chce tazatelka udělat....
    Ale to myslíš vážně? Že ten muž někomu patří? To je jako majetek své manželky? Nesveprávný? Jak může být zlodějka? Ten chlap se s ní snad schází o své vlastní vůli, je to jeho život i když je ženatý...... Nechtěla bych být tvým partnerem pokud jsi schopná tohle říct. Kde je touha vlastnit, není láska.....

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 531 odpovědí a 409 721 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist