Jak dlouho trvají očistky?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23470 27.5.2011 13:05

Ahoj holky,
jak dlouho u vás trvaly očistky a jaká byla jejich intenzita a barva? mně se právě nezdá, že jsem už 3 týdny po porodu a pořád ze mě jde taková docela jasná krev, někdy trochu růžová, ale všude píšou, že by očistky měly slábout a měnit barvu na hnědé, žluté, šedobílé. Tak nevím, jestli je to normální. možná bych měla brnknout na gyndu. Navíc den před propuštěním z porodnice mi řekli, že se mi špatně zavinuje děloha a že mě ráno vyčistí a před plánovaným vyčištěním mi řekli, že se to přes noc po injekci spravilo a že vyčištění není třeba, tak si ted říkám, jestli to třeba fakt nebylo potřeba, ta revize. Díky za info.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ahoj, zadny stres. ja krvacela... jako opravdu krvacela cele sestinedeli. uz jsem mela strachy, jestli je vsechno v poho, ale podle doktorky se to pry muze stat. presne sest tydnu a dva dny po porodu to najednou preslo, pak byly dva dny klid a zacala jsem krvacet znova, pry to uz byla menstruace, od te doby jsem mela MS pravidelne co 28 dni. A to jsem plne kojila. Takze klidek. Tri tydny, to je pohoda :-)

  • Zkus Askorutin, jde o silnou dávku vitamínu C, uzdravuje narušené vlásečnice v těle. Mělo by být po problému do 3 dnů. Mám osobní zkušenost, doporučuji.

  • Vandí.. holky mi psaly, že normálka i 9 týdnů špiníš.. mě to po 5 týdnech přestalo, ale protože nekojím dle mého názoru

  • Jinak u mně očistky opravdu slábly, nebyla to žádná katastrofa, ale zase sem za 4 týdny po porodu dostala MS......a taky sem se bála co to je.......Celé šestnedělí jsi v péči porodnice, tak si tam kdyžtak brnkni

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist