Jak dlouho se vleče rozvod?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #393231 8.1.2019 10:35

Prosím vás, jak dlouho může trvat rozvod manželství? Jakou máte zkušenost, když se dva domluví a když se nedomluví a řeší se čas s dětmi a dělení majetku (prodej domu, vyplácení jeden druhého apod.)?
Vůbec nemám představu, jestli nás čekají týdny, měsíce nebo i déle...

  • 08.01.2019 16:23:21 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Když se obě strany dokáží dohodnout, tak to může jít i celkem rychle. Samozřejmě to všechno závisí na práci našich soudů, která není úplně pověstná svou rychlostí. No ale pokud se obě strany nedohodnou, tak se rozvod může táhnout klidně i roky. V takovém případě je určitě dobré mít na své straně nějakého dobrého advokáta. Mně při rozvodu například pomohl jeden z této advokátní kanceláře: https://www.cikr.cz/

  • s rozvodem jsem souhlasila, ne tak s péčí o dítě, takže se to řešilo přes posudky, žádost podaná srpen, rozvod jako takový byl další rok v srpnu. takže pokud se nedohodnete na dětech, tak je to vždycky na delší dobu v řádu několika měsíců.
    nejdříve se řeší úprava co se týče dětí, pak teprve rozvod manželství a pak teprve majetek. majetek jsme pak řešili jen s advokáty.

  • Kamkri8.1.2019 11:06

    Sestra se rozvadela a trvalo to neceleho pul roku .. dohodli se na detech i majetku.

  • Dělala jsem u soudu na civilním oddělení, kde rozvody probíhaly. Délka rozvodu byla různá. Když byly se schopni domluvit, tak většinou tak do půl roku bylo manželství rozvedeno. Ti co se nedokázali domluvit, tak těm se rozvod vlekl někdy opravdu dlouho i třeba několik let.

  • nejdůležitější je, jak rychle se dohodnete na péči o děti. pak vás teprve mohou rozvést. Jinak na vypořádání majetku je až několik let po rozvodu, takže to není určující pro rozvedení manželství

  • V rodině se to teď táhlo 14 měsíců...

  • Znama se rozvadela 4 roky. Ex nesouhlasil s rozvodem, s peci o deti ( ty chtel do vyhradni a ma je, ale tam to byla volba deti, obe uz pres 15 let, manzel ji odstrihl kdyz onemocnela rakovinou a deti postval proti ni velice kvalitne) majetkovym vyporadanim proste s nicim.

  • Nikdy jsem nevěděl, že mohu získat dobré a spolehlivé kouzla online, kteří by opravdu mohli pomoci lidem jako já, kteří potřebovali pomoc ve vztahu. Oddělila jsem se od svého manžela, když se se mnou rozešel a vrátil se ke své bývalé milence, byl jsem tak zničený a zlomený srdcem. Nebyl jsem sám sebou, dokud mě můj přítel neodkázal na Velkého muže jménem Velká Baba Ogbogo, že by mi mohl pomoci s mojí situací. Zpočátku jsem pochyboval a později se s ním spojil a on mi řekl, že dostane lásku kouzlo připravené na to, abych dostal svého přítele zpět Poté, co jsem provedl potřebné, udělal jsem všechno podle jeho pokynů a k mému největšímu překvapení mi zavolal můj přítel, že se vrací domů, a bylo mu líto všeho, čím mě nechal projít. Výsledek byl úspěšný a dnes žijeme šťastně. Dal jsem mu slovo, že se podělím o své zkušenosti se světem, aby od něj mohli ostatní získat jakoukoli pomoc. Můžete mu poslat e-mail na adresu: greatbabaogbogotemplegmail.com nebo pro naléhavou odpověď napište na jeho linku WhatsApp +2349020168697 ... Děkuji skvěle BaBa Ogbogo

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 197 otázek, kterým se dostalo 271 489 odpovědí a 409 679 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist