Jak dlouho jste se snažili?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392113 21.6.2018 16:00

Dobře odpoledne dámy, jak dlouho jste se snažili o mimčo? Vím, že jsem mladá a snažíme se "krátkou" dobu, ale nějak to na mě doléhá. Bude mi 21 a o mimi se snažíme už 7 měsíců. Zítra, pozítří mám mrchu dostat a dnes jsem Zkoušela TT a nic, tak to nějak na mě opět padlo. Tenhle měsíc jsem na ro vůbec nemyslela byli jsme na dovoleny, pomáháme sestře zařizovat svatbu a až teď na konci cyklu to na mě zase padá. Spíše se potřebuju vypsat že všeho....navíc sestra je těhotná takže mi je to i líto a k tomu jsem dnes zjistila že expritelovi se narodilo mimo. :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • My jsme se snažili rok a půl. Bylo mi 25, neměli jsme absolutně žádný zdravotní problém nebo něco, co by nám bránilo. A stejně to trvalo. Depresím jsem začala propadat tak po půl roce, sice se řekne rok a půl nic není, ale já jsem obecně hrozně netrpělivá a všechno chci hned, takže jsem to během té doby několikrát vzdala a pak znova nabrala další sílu...Vyzkoušeli jsme všechno možné a nemožné, a jsem přesvědčená, že "nemyslet na to" je ten největší nesmysl, kterej absolutně nefunguje.

  • Ahoj my se s pritelem snazime uz 2 roky a porad nic kazdymesic doufam ze se povedlo a pak zas prijde ta mrska.neboj ono se povede kdyz to budes nejmin cekat

  • Dva a pul roku. Ale vyslo to az ve chvili kdy jsem na to prestala myslet a smirila se s tim ze to proste nebude hned. Vim, ze se to tezko rika ale to je opravdu ta nejlepsi cesta. Proste to "pustit" z hlavy. Taky jsem v dobu kdy mi tehdy tohle nekdo radil, nechapala, jak na to nemam myslet..Ale na to si musis prijit sama, ze je zbytecne se trapit. Uvidis, ze driv nebo pozdeji to prijde..

  • U nas ti vyslo prvni měsíc... A porad tomu neverim.

  • Nam se to podařilo hned při první ovulaci, ale bylo to pro nás překvapení, takhle rychle jsme to nečekali..

  • Cítím to naprosto stejně, ale je mi třicet a snažíme se o první asi čtyři měsíce...mám kratší luteální fázi, cpu do sebe všechno možné (nechci hormony), snažím se na to nemyslet ale stejně na to myslím. Popravdě nevím, jak z toho ven. Ale momentálně u mě docela funguje soustředit se naprosto na sebe. Na svou pohodu, klídek, zdravou stravu, vybalancované cvičení, relaxaci.... k tomu bylinné preparáty a víra.

  • sisterrys21.6.2018 22:59

    Na první jsme čekali rok. Nejhorší pro měl byl 4.cyklus snažení, pak už jsem nezdary snasela o něco lépe. Druhé se nečekaně zadarilo na první pokus.

  • No. Skoro tři roky.

  • Hodně si tím uškodíš, když už teď ( krátká doba ) začneš stresovat, že to nejde. Jsi hodně mladá, takže máte spoustu času. Hlavně nestresovat. Koukni se na nějaký dokument o počatí ať vidíš jak je to složitá záležitost.
    Představ si jak by musely vyšilovat ženský 30+ či 40+ ;-)
    Pořiďte si kočku, psa, morče nebo začni nějaký zájmy - plavání atd. Čím víc to budeš hrotit, tím horší to bude. Až na to přestaneš myslet, přijde to samo. ;-)

  • petulinkaa1322.6.2018 10:16

    O první dítě jsme se snažili 6 let a prvnich pet let byly šílene stavy 8-o každé tehotne zavidela, no hrůza, poslední rok uz jsem to neresila a smířila se s tim, ze dite nebude, no a ja otěhotnela, jenže v 6tt potratila, takže dalsi hrozne stavy 8-o ale za dva měsíce po potratu jsem nasla opet dve // a mame uz 5,5 letou princeznu :-) druhemu dítěti jsme nechávali volný prubeh, bud bude nebo nebude a ja otěhotnela po 2 letech :-) ve skoro 24ti jsem otěhotnela poprvé a skoro v 29ti letech loni podruhé :-)

  • vážně ti pomůže, když někdo napíše, že se snažil třeba dva roky a někdo jeden měsíc? Každý člověk je jiný

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist