Jak dlouho jste meli plenky velikosti 1 a 2 a 3?

Otázku položila: Majik 28.12.2012 9:22

Ahoj holky, mam takovy dotaz. Vim ze je to individualni ale priblizne jak dlouho jsmte meli plenky veliksti 1 a 2 a 3? Ja ze bych si chtela jeste nejake koupit dopredu ale nechci si toho kupovat moc. Chtela bych pouzivat ze zacatku pampers a pak tesco plenky. Predem dekuji za Vase odpovedi :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Velikosti jedna jsme měli asi 90 plenek, takže cca 14 dnů, pak už velikost 2. Tu jsme měli cca do 11 týdnů, pak už velikost 3. Malý měl po narození 3,65 kg. Ke konci druhé měsíce a začátkem třetího se hodně změnila potřeba plenek, protože malý přestal kakat do každé plenky a začal se budit jen jednou v noci, takže nepřebalujeme tak často jako dřív.

  • Velikost 1 jsme používali cca 3 týdny ,velikost 2 to byla taky chvilková záležitost a,velikost 3 používáme doted 5-9kg,jeůlikož malej v 6ti měsících není žádný obřík máme 7.23kg a ty se nám drží hodně dlouho a kupujeme ted Tesco zelené a nemůžu si vynachválit.

  • Velikost 1 (Pampers, Babylove a Babydream) min. do konce 6nedělí,ne-li déle.
    3 používáme pořád, malému je téměř rok.

  • my velikost newborn babylove (asi 1) používali tak 3 týdny, velikost babylove mini (2) tak do 10 týdnů, a velikost midi máme tedka - malej má 3 měsíce. množství na den těžko říct - kombinuju s látkovkama, používám je hlavně na noc nebo procházku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 552 odpovědí a 409 730 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist