Jak dlouho jste leželi po zavedení embrya na lůžku?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #389311 4.3.2019 13:57

Dobrý den, zajímá mne, jak dlouho zůstáváte na ležet na lůžku po zavedení embrya? U nás v centru se leží 30 min, přijde mi to ale dost málo... co myslíte?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Taky jsem lezela 30 minut. Rikali mi, ze to vliv nema. Po ceste domu (hodinu a pul) jsem ale jela se sklopenym sedadlem. Vybrali jsme si pro transfer patek a zustala lezet jeste pres vikend. Nevim, jestli to melo vliv nebo ne, ale hned poprve se zadarilo a ted mi tady chrupka miminko :-)

  • Já teda hodinu. Ale fakt na tom moc nezáleží. Nejdůležitější je nezvedat těžké věci a šetřit se. Zadařilo se nám napodruhé a to doma běhám za skoro dvouleťákem ;-)

  • Taky jsem ležela hodinu.U dřívějších pokusů se staly takové jako kolona cestou domů a nefunkční topení v autě,vjelo nám do cesty auto a přítel velice prudce zastavl,jindy do nás ťuklo auto a nebo se před námi stala nehoda a tak jsme opět za jízdy cukli celým autem.Tentokrát cesta domů byla naprosto v klidu a jsem na začátku 5.týdne.;-)
    Držím pěsti,ať ti to klapne a důležitý je klid a to i ten psychický:-)

  • A.t.i4.3.2019 17:21

    Taky jsem ležela půl hodiny. A nijak zvlášť jsem se po tom nesetrila. Hned druhý den u nás byly kolotoče, takže jsem tam musela se starším synem. Všude ho vysazovat, řadit s ním. A prcek to vydržel, za chvili bude mit 5 let.

  • Prošla jsem dvěma CAR. V prvním mě nechávali ležet hodinu a ještě s nohama nahoru, domů jsem to měla 10 minut a do testu mi vždy napsali nemocenskou a chtěli, ať se i doma povaluju. No a ze 3 pokusů nevyšel žádný. V druhém CAR mě nechali ležet jen 10 minut, domů jsem jela hodinu a půl po "děravé" dálnici, chodila normálně do práce, ještě ten den pracovala na zahradě a vyšel hned první pokus. Říkali, že děloha je jak dva krajíce chleba namazané máslem a spojené k sobě - pěkně slepené stěny a vypadnout to nemůže. A jako další argument měli, že většina žen, které otěhotní přirozeně, tak o tom většinou nevía dělají vše.
    Pak jsem chtěla druhé dítě, tak zase stejný postup. Tentokrát teda vyšel až druhý pokus.

  • Veronika324.3.2019 21:23

    já ležela 30 minut, pak jsme šli na oběd, 1,5 hodiny jízdy domů po našich super okrskách, pak nákup a domů, odpočívala jsem i jsem vstávala aby se prokrvovala děloha, druhý den jsem šla s kamarádkou na kafčo a v den transferu a den po něm jsem si dala trochu červeného vína a dcerka má krásné 3 roky a 2 měsíce:-D

  • Já ležela taky 30 min na sále a pak mě čekala cesta z Brna 2 hodiny po D1 :-D a jsem.v 6 měsíci... takže mimčo se nevyklepalo ani na dálnici ;)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist