Jak dál, když jsou v tom děti..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #159788 6.11.2013 15:29

Ahoj,tak už já jsem jedna z těch,který si neumí sami odpověd a proto zde možná hledají úlevu ve vzpovědi a také nároz ostatních.
Takže mám dceru(3) prítele dva roky a jeho syna(5) let.Poznli jsme se přes inzerát a poslední dobou máme krizi.Jenže do toho se objevil můj dávný kamarád(5let),který se mnou byl vždy když jsem potřebovala jenže poslední rok mě říká,že mě miluje a at jsme s ním.Mám s ním poměr a už nevím jak dál.Přítel na mě vidí chybí bramborák moc bramborový,ty jsi mladá apod.(je o 10let starší,rozvedený).Nevím jak dál do kamaráda jsem se zamilovala a doma řekla,že chci odejít.Jenže přítel se zbláznil a chce mě tu za každou cenu dokonce mě i nesmyslně požádal o ruku.Jenže já nevím co chci žádpst jsem samozdřejmě odmítla.Bojím se rozdělit děti rozumí si,dcera tu má školku..ale..Prosím nechci morastické názory typu nemáš zachýbat a mít milence.To vím i bez vás..Ublížila jsem já vím,ale nevím jestli chci napravit

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • krize příjde v každým vztahu. musíš sama vědět co chceš.... můžu napsat akorát vlastní pohled na věc a vpodstatě vlastní zkušenost. taky jsem málem utekla za jiným ale jsem ráda že jsem to neudělala,v zamilovanosti se každej chlap zdá dokonalej a ten co je zrovna doma je "ten nejhorší". zkus se na to podívat opravdu objektivně. sama za sebe,zkus se odpoutat od těch pocitů euforie z novýho "vztahu-nevztahu" a opravdu si poctivě říct proč chceš od stávajícího odejít. já bych kvůli jinýmu z manželství (vím že nejste manželé ale bydlíte spolu) neodešla, buď totiž ten vztah stojí fakt zaprd a pak z něho odejdu hned a budu radši i sama nebo v tom vztahu jsem protože to nejspíš nebude až tak zlý a protože vlastně odejít nechci, vím že je to krize kterou chci překonat. a z mojí zkušenosti-mám neskonale hodnýho manžela ale v tý době se mi jevil že s ním nedokážu žít a že chci utéct a ten druhej se mi zdál jako dokonalej přestože na mě kašlal,ponižoval mě a psychicky mi ubližoval.dodneška nechápu že jsem si od někoho nechala líbit to co od něj a jsem ráda že jsem od manžela neutekla a s "ním" to skončila ikdyž to bylo těžký pobláznění,hormony....to dělá hodně ale sama máš pochybnosti jestli opravdu odejít a ty pochybnosti máš kvůli něčemu idkyž si teď myslíš že to je kvůli dětem. požádal tě o ruku tak asi má vůli něco změnit abyste byli spokojení oba a to můžeš využít;-)

  • na tvém místě bych popřemýšlela, jestli bych odešla, kdyby nebyl na obzoru někdo jiný. Já teď s malým dítětem ukončila vztah s přítelem (nebyl otcem dítěte) a jsem sama a strašně moc mi to vyhovuje. Malý to nijak nerozebíral, těch změn bylo kolem něho teď víc. Sama se potřebuju zklidnit a vyřešit si soudy o dítě, s chlapem teď ještě na dlouho nepočítám, i kdyby mi sliboval hory doly a byl ze zlata.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 566 odpovědí a 409 746 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist