Jak často Partner telefonuje s rodiči?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #62751 28.11.2012 15:00

Holky poraďte, mám takový dotaz.
Bydlím s partnerem už asi 3 roky, ale pořád si nemůžu zvyknout na jeho telefonování s rodiči. Volá si s nimi několikrát denně a to ještě volá každý den jednou nebo vícekrát bratrovi. Ten nám taky pořád volá večer a partner to pokaždé zvedne ať se děje co se děje......Každou chvilku, když se nudí a třeba jenom na mě čeká, tak hned volá.....Kolikrát mi přijde, že se vypovídá a pak večer mi nemá co říct a tak do mě jenom rýpe. A to nemluvím o tom, že veškeré naše problémy řeší s nimi. Jeho bratr je stejný, my tam jedeme jeden den na návštěvu a on i když bydlí kousek od nich, tak jim pořád telefonuje a povídá jim co právě dělá a jak se maj.....Nezdá se vám to divný?

Holky všem vám moc děkuju za vaše rady a vaší pomoc. Vím, že s ním o tom nejde mluvit.....zkusím to ještě u psycholožky a když ani to nezabere......tak asi zůstanu sama......trápí mě to.......ale ono je to stejně jako kdybych byla sama už teď........dneska nejdu domů, protože se za to na mě zlobí, že mi to vadí, třeba pochopí, že je chyby taky jinde......

Koukám, že každá má na to různý názor, možná kdybych byla taky trochu mamánek, tak by mi to nevadilo. Bohužel jsem dost samostatná.......

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • No... tak nevím nevím.. přijde mi to, že se tu extrémně přehání v tom stěžování na partnera... Taky mám přítele, co si volá s rodinou - mámou (jelikož ostatní rodinní příslušníci zemřeli) a ani trochu mi to nevadí! Jsem ráda, když vidím, jaký má přítel vztah k rodině, jelikož vím, že jednou ten samý vztah bude mít v naší rodině (až budeme mít dítko). Jelikož je život tak pomíjivý, proč nevyužít jakoukoliv volnou chvíli, nebo šanci s rodiči promluvit? I kdyby o kravinách! A já? Já si s mámou taky volám několikrát denně! když čekám na autobus, když jdu ze zastávky autobusu domu, když si jen tak vzpomenu při sledování TV a je reklama a když náhodou máma volá v nevhodnou chvíli, vezmu jí to, nikdy nevím, co se může dít (máma je astmatička)! Neodsuzovala bych někoho za to, že má dobré styky s rodinou. A plně souhlasím s ECJO. A jestli to Anoninmce 62751 tolik vadí, at si najde chlapa, který jí bude vyhovovat víc a svému "nemožnému" příteli dá šanci poznat holku, která si ho bude vážit i s jeho přístupem k rodině. Možná si to ten přítel zaslouží víc.

  • Taky by mi to vadilo. Já na svoji rodinu nedám dopustit, jsou pro mě všechno, ale když už se člověk jednou osamostatní, tak se vším všudy, a ne že na nich bude pořád tolik viset. ;)

  • Martasek8928.11.2012 15:05

    Manžovo rodiče bydlí cca 5km od nás, baví se po telefonu, když je něco potřeba, případně se vidíme. Já mám mamku 160km daleko a voláme si tak jednou týdně. Takže každý je jiný a upřímně by mi to taky vadilo.

  • Tchánovci bydlí 150m od nás. Manžel tam chodí každý den na chvilku na pokec a ještě tak někdy i 2x denně zazvoní mobil. Já jsem si teda na to zvykla a nějak to nehrotím. Když nenutí mě a já jdu, jen když se mi chce, tak proti tomu nic nemám.

  • No mě by to asi vadilo, hlavně to že vaše problémy řeší s cizími lidmi, co je mezi partnery by tam mělo zůstat, ty to neděláš stejně se svojí rodinou? Asi by mi taky vadilo, kdyby volal takhle často, jednou denně delší hovor ok, ale vícekrát ne. Navíc kdyby zvedal telefony i ve chvílích kdy spolu něco podstatného řešíme, nebo máme romantický večer atd atd, taky by letěl mobil z okna, zavolat může klidně později zpátky. Samozřejmě pokud jsou rodiče hodně staří a hrozí jim, že by se jim něco stalo a volali...na druhou stranu myslím že číslo 155 znají. Jak říkám - mě by to vadilo, ale každý to má nastavené jinak. Nemluvila si o tom s ním třeba? A ještě k tomu řešení problémů, vem si, že ty třeba řešíš vaše problémy s cizíma lidma, ale možná se to nedá srovnávat. :-)

  • Holka TY psychologa nepotřebuješ! Nenech si kvůli němu zničit psychiku. Problém není v tobě, to bych potom musela k psycholožce taky a spousta ženskejch se mnou! Ve vztahu se musí přispůsobovat a dohodnout oba, ne jenom jeden! Pokud ti on nedokáže ustoupit a udělat kompromis tak se na něj vykašli a stejně tak na psychologa a najdi si chlapa pro kterýho budeš na prvním místě ty.

  • Tohle je snad neslučitelné s normálním zdravým partnerským životem... Vypadá to, že si tě nabrnknul jen proto, aby neměl pnutí v pytlíku a aby ho doma nemusela servisovat matka nebo bratr, aby se neunavili. Vřelé rodinné vztahy jsou fajn, ale nic se nemá přehánět. Jednou žije s tebou, tak má být jeho rodina to, co má s tebou doma, rodičům a bratrovi zavolat cca 1-2x týdně a rozhodně s nimi neprobírat váš život.

  • nebudete holky spíš jen velký hysterky?on na tebe čeká a tobě vadí že telefonuje, než se uráčíš za ním přijít?si divná.On by měl odejít od tebe a ne že ty chceš odejít od něj.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 564 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist