Jak být psychicky v pohodě?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #67356 1.6.2012 16:26

Jak být psychicky v pohodě, nebláznit, myslet na něco jiného...aby se zadařilo? Nějaké rady?

Odpovědi správkyň témat

  • Na psychiku je nejlepší pořídit si nějaké starosti :-) Změnit práci, rozjet podnikání, rekonstruovat byt, stěhovat se, odjet na poznávací dovolenou (samozřejmě s manželem) Najít si nové koníčky, výborné je třeba cvičit jógu, meditovat, to výborně zklidní myšlenky a dá tě do pohody... A taky mít sex na nezvyklých místech, nebo předtím hrát erotické hry... Prostě blbnout a vypustit chvíli z hlavy, že děláte děti.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U mě to bylo o vlastním odhodlání a vlastní síle. Dovolená byla chvilkovým řešením, nemyslet na to nejde, promluvit si s kámoškou, která ještě děti nechce, nepomáhá. Pomohlo vyhodit ovulační testy, neměřit teplotu a říct si, že jdem do toho na plno, ale bez stresu, bez "podpůrných" přípravků a metod a hlavně, že nevyrábíme miminko, ale že si užíváme jeden druhého. Neposlechla jsem žádnou cizí radu, jen prostě vlastní hlavu, ve které jsem si to takhle nějak srovnala...

  • My se snažili 3/4 roku a nic. Potom jsem sobě a mojí nej kámošce namluvila to, že v půlce dubna půjdu na operaci zubů a potom bude vše OK a následující cyklus otěhotním. A prostě jsem to tak brala v hlavě. A pak jsem koukala jak péro na pozitivní test před operací :-)
    Držím pěsti, ať se ti povede na to nemyslet. A u doktora už jste to řešili?

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 560 odpovědí a 409 735 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist