Jak byste to naznačili?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179234 14.12.2020 20:17

Dobrý večer, mám dotaz. Jak byste naznačili svému sourozenci, že vám jeho polovička nesedla a nemusíte ji?Když on je slepě zamilovaný a nechce si připustit, že by z její strany něco bylo špatně. Předemnou se nepřetvaruje a ukazuje pravou tvář. Skryté intriky, kterých si chlapi nevšimaji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ja sa do bratovych priateliek nemiesam, je to jeho zivotna cesta, ktorou si musi prejst a nemam ziadne pravo do toho zasahovat a hovorit mu s kym ma alebo nema chodit. Mna samotnu by vrchovate nastvalo a bola by som sklamana, keby on mojeho priatela neprijal alebo nedaj boze mi povedal, ze je zly ci ma akekolvek negativne vlastnosti koli ktorym s nim nemam byt. Osobne by som sa na brachu nastvala a este viac sa drzala priatela (aj ak by mal bracho pravdu..) Takze moja rada je do toho vobec nezasahovat a nechat brata zit vlastny zivot. A ak mas nejaky problem ci konflikt s jeho priatelkou, ktory je cisto medzi tebou a nou, tak ho vyriesit iba s nou napriamo.

  • Francy15.12.2020 9:19

    Já tedy nenaznačuji, normálně řeknu, že se mi on/ona nelíbí. Kámoška si teď taky našla manipulátora a řekla jsem ji hned, že ho nemám ráda. Ona je samozřejmě zamilovaná a všechny ty nenápadné ústupky nevnímá, i když jsem ji to řekla, tak to nevidí 🤷‍♀️ Láska (občas bych řekla spíš závislost) je hold slepá.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 515 odpovědí a 409 718 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist