Jak byste reagovali?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #404285 28.5.2019 8:28

Ahoj, mám dotaz. Dceři je 14 a když se dnes ráno obouvala na cestu do školy, tak si dřepla a nešlo přehlédnout, že má na sobě tanga, ještě navíc typu strng.. nevěděla jsem, co v tu chvíli říct, tak jsem neříkala nic a nechala to být.. a přemýšlím, zda to budu nějak komentovat, až přijde domů. Nějak ze začátku školního roku se o tanga zajímala, že prý to nosí její kamarád, se kterými chodí na disco dance a že to vypadá pod kostýmem lépe, že se nerýsují švy kalhotek. Koupila jsem ji místo nich bezešvé nohavičky, které poslouží podle mě lépe, protože rýsující se trojúhelníček tang na ,,holými půlkami" mi přijde vulgární.. Nosí je na truc? Nebo kvůli klukovi třeba? Co myslíte vy a jak by jste na mém místě reagovali?

  • 28.05.2019 19:45:43 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • terryk28.5.2019 8:56

    Mě u těchto dotazů vždy překvapí, jak brzo rodiče zapomínaji, že také jednou byli v pubertě a co v ní vyvadeli. Že také nosili kdeco, zkoušeli kdeco, snažili se rebelovat, atd. Nosit ve 14 tanga je prostě normální a nic to neznamená. Znamená to toliko, že to třeba nosí dceriny kamaradky nebo se jí ten typ kalhotek prostě líbí, přijde ji sexy a holky v tomhle věku sexy být chtějí. Není na tom nic nezákonného ani život ohrožujícího, ba ani ohrožujícího mravní výchovu mládeže. Tak proč to řešit? Proč se v tom stourat, vést rozhovory trapné pro obě strany? Já pevně doufám, že až moje dcera dojde do tohoto problematického věku, budu mít víc pochopení...

  • buccaneerka228.5.2019 9:57

    Jestli jí při předklonu vylezla půlka zadku, řešila bych spíš kalhoty. A já se svou náturou bych to jen komentovala ve stylu "nemusí celá škola vidět tvoje tanga".

  • Ahoj, ve 14ti letech bych to asi neřešila. Určitě to tak nosí i její vrstevnice, tak to prostě zkouší. :-)

  • Já osobně mám s dcerou dobrý vztah, tak bych se zeptala kde koupila tak pěkné kalhotky a že půjdem příště nakupovat spolu :-) Pokud jí to vyložene neleze na zádech z kalhot, nebo jí nečouhá "kasička", neřešila bych. Stejně to budete prát, tak byste si dřív nebo později všimla.. :-)

  • já nevím, ale to je snad jedno, jaké nosí dcera kalhotky, ne? Jediné, na co bych ji u tang třeba upozornila, že to není hygienicky a zdravotně uplně nejšťastnější, ale to je asi tak vše. V jejím věku jsem je taky nosila, bylo prostě "šíleně trapný" aby se mi pod těsnými kalhotami rýsoval obrys kalhotek :-))) časem jsem sama přišla na to, že je lepší volit lépe padnoucí a pohodlné kousky ;-)

  • Myslím si, že ve 14 letech už má věk na to,tanga nosit. Určitě bych v tom neviděla nic tragického. Spíš bych ji nabídla,že příště můžete jít na nákup spodního prádla spolu:)
    Tanga nejsou přeci nic nevkusného ani "hambatého" .Je to pouze styl kalhotek, někomu vyhovují,jinému ne,ale určitě to není nic "nemorálního".

  • Kamkri28.5.2019 20:14

    Asi jsem tu jediná, ale nemyslím si, že jsou tanga vhodné na nošení na základce, obzvlášť když lezou z kalhot.
    Asi bych se snažila dceři vysvětlit, že pro běžné nošení existují vhodnější typy kalhotek, které jsou navíc mnohdy i víc sexy.

  • Myslím, že je vám do toho minimum..me to vulgární nepřijde.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 184 otázek, kterým se dostalo 271 424 odpovědí a 409 657 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist